stoineff

Ритуални изнасилвания и извращения със сираци, извършвани от Англиканската църква излязоха на яве

Ритуални изнасилвания и извращения със сираци, извършвани от Англиканската църква излязоха на яве

„Болката от причиненото ни ще я занесем в гроба. Тези, които се самоубиха, са щастливци“.

Деца са били принуждавани да ядат собственото си повръщано и да правят секс с персонала в дом за деца без родители в Австралия, управляван от Англиканската църква, стана ясно по време на разследване. 

Бивш обитател на дома е разказал на комисия, сформирана да разследва случая, че малки деца са били жестоко пребивани в течение на десетилетия в дома за деца в Лисмор в австралийския щат Ню Саут Уелс.

По думите на свидетеля, известен като Си Кей, някои от децата са били подлагани на ритуално сексуално насилие от страна на персонала. Кралската комисия за институционално противодействие на сексуалното насилие срещу деца в Сидни бе сформирана, за да разследва начина, по който църквата се справя с обвиненията в насилие, след появата на първите оплаквания през 2005 г.

Около седем бивши обитатели на дома, живеели в него между 1944 и 1985 г., се очаква да дадат показания в рамките на двуседмичните слушания в комисията. Предполага се, че около 200 деца са били подлагани на физически или сексуален тормоз в дома.

През 2006 г. Англиканската църква изплати компенсации на 38 жертви, но по-късно отхвърли обвиненията в насилие. В своите силно графични описания на принудителния разврат в дома, Си Кей каза, че той е бил подлаган на „процес на прочистване“, при който свещеник го е лизал с поставен на тялото му кръст.

Свидетелят също каза, че дори и 5-годишни деца са били принуждавани да правят на персонала орален секс. Си Кей е напуснал дома през 1958 година. Веднъж той бил накарал да седи на маса цели десет часа, защото отказал да яде. „Ако повърнеш, те те караха да го изядеш, а аз не исках да го ям“, разкри той, цитиран от Nine MSN.

Описвайки друг инцидент, свидетелят разказа как старшата медицинска сестра така пребила три момчета под душа, че в канала се стичала кръв. Много деца са се самоубили заради мъченията и тормоза, каза още той. „Болката от причиненото ни ще я занесем в гроба. Тези, които се самоубиха, са щастливци“, допълва свидетелят.

Мъжът също разказа и за ужасните условия в дома, при които децата са били оставяни без дрехи и обувки.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини 7724181241697773800

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item