stoineff

Как да си купя Bitcoin, или друга криптовалута с кредитна карта?

Доста мои приятели  искат да инвестират свои средства в криптовалути -  Bitcoin, Ethereum, Ripple.


Има няколко начина да си купите криптовалути. Аз ще ви обясня най - лесния и с най - нисък депозит и ще ви дам и причини заради, които да го направите по моя начин.

1. Ако искате просто да пробвате си направете безплатна регистрация в борсата iqoption.com . (или като кликнете на банера по - долу) Основните  предимства на тази борса са, че работи с европейски, банки, и можете да депонирате дори суми от 10 евро. (А това както ще разберете е много ценно като все още се начинащи в купуването и инвестирането в криптовалути)



2. Можете да изтеглите апликация и да купувате и продавате криптовалути дори и през телефона си. Няма какво да се лъжем, голяма част от хората предпочитат да могат да използват свободата, която им дава мобилния телефон. Започнете като изтеглите апликациите:

Апликация за андроид.                        Апликация за iOS


3. Регистрирайте се и потвърдете регистрацията си, като направите верификация. Това е борсата, която най - бързо ще ви одобри регистрацията, а освен това, четат и разбират кирилицата. Също много важно.

4. Съпорта е вежлив и отговарят бързо. Надеждност и сигурност. За разлика от много други борси, няма проблеми с купуването и продаването на крипто валути, както и след това трансферите, към вашата банка. Не губят портфейли.

5. Множество удобни инструменти за анализ. Инструменти, които в реално време изчисляват, инвестицията ви, покачването, или понижаването на позицията ви. Така лесно можете да решите, кога да продадете и кога да задържите вашия актив.

6. Още ...

Ако сте сигурни, че искате да инвестирате в Bitcoin, или друга крипто валута просто си направете регистрация верифицирайте акаунта си и и използвайте кредитната си карта - удобно лесно и бързо. Кликнете върху банера отдолу и започвайте:


related

crypto 5247032052059699748

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item