stoineff

Репортери из България!


Идеята за рубриката ми даде едно изказване на баба ми: „ По телевизията вчера казаха, че…” –  дори не я чух какво каза нататък. Замислих се как хората вярват безрезервно на явно компрометирани медии като телевизията и вестниците (знаете вица за датата на вестника).  Позамислих се какъв би бил начина да е достъпно, интересно и от всички. Ето резултата..
…………………………………………………………………………………………..
Тази рубрика събира авторски материали от цялата страна. Използвайте формата ни за контакт с нас за да ни изпратите материал от нещо което ви е впечатлило, харесало, възмутило, или обидило. Ние ще публикуваме репортажа ви. Целта на тази рубрика е да се популяризира погледа на българина върху живота около него независимо от това къде живее и с какво се занимава. Надявам се, че добрите практики ще надделеят и ще покажем положителния облик на живота в България! 

related

Стани автор 8125653662846873762

Публикуване на коментар

 1. Идеята Ви е достойна за уважение и признание,защото се предоставя трибуна за изява,за споделяне и най-вече,че всичко ще бъде в прав текст,без налагане на цензура.Идеите на по-вече хора ще бъдат пополизирани,а спрямо тези на които са накърнени правата...ще бъдат чути!Чрез свободните медии се ражда свободата,а със свободата се възражда достойнството на индивида.Това е демокрация-Гласът на народа! Успех!!!

  ОтговорИзтриване
 2. Страхотна инициатива и аз ще се включа, дано да успее!

  ОтговорИзтриване
 3. Ако ми пратиш e - mail ще ти дам права да списваш в рубриката :)

  ОтговорИзтриване
 4. Аз също мога да списвам по нещичко видяно или преживяно от нашата действителност.Имейлът ми е savlena@abv.bg
  Успешен старт на проектът ви!:)

  ОтговорИзтриване
 5. Savlena Ако искате отделна рубрика ще помоля, да ми пишете на e- mail - a повече подробности - име на рубриката, честота на публикациите ви и тн. пращам ви линк на пощата.
  Надявам се да работим добре заедно!

  ОтговорИзтриване

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item