stoineff

Пострадали от бюрокрация

Тази секция „пострадали от бюрокрация” я слагам ненапразно. Това ще е кутията за оплаквания. Започнете да мислите като работодатели на хората в общината и държавните учреждения, защото вие сте именно такива. Арогантността на кмета, напудрената секретарка, коконата в НАП, оня бухал от Поземлената комисия, инспектора в РУСО, който ви бави болничния, архитекта на общината, леличката от техническа служба,…- не ги оставяйте да вирят носове, а им ги натрийте, защото с вашите данъци си плащат 13-та заплата, премии, командировките в чужбина, луксозните служебни автомобили. Нека се усмихват, когато ви видят и най – вече да си вършат работата, за която им плащате. 
Вижте категория : пострадали от бюрокрация.

related

пострадали 592757635398972805

Публикуване на коментар

  1. Най-скоро време ще разкажа за едно безумие и безумното отношение на властта към нето.

    ОтговорИзтриване
  2. Аз също имам какво да споделя в битката ми с ТП на Агенцията по заетостта,както и с ТП на НОИ.Единият проблем го разреших в моя полза,но с другият...за жалост не успях да се преборя.Ще маркирам в най-скоро време случката и реакциите на служителките в хода на разрешаването им.Добавям ви в блог-рола си и скоро ще ви пратя материялчето,ако проявявате интерес,разбира се.Усмихнат ден с по-малко бюрократични спънки!:)))

    ОтговорИзтриване
  3. П.П.Защо не мога да ви добавя в блог-рола си?

    ОтговорИзтриване
  4. Ще се радвам да споделите с нас битката си. Точно по този повод пускам рубриката. Надявам се хората да открият начини и добри практики да отстояват правата си пред институциите, в края на краищата те са не да ни затрудняват и пречат, а да правят по - удобен живота на хората - (нали затова плащаме данъци и осигуровки?)

    Колкото до блог рола - не зная защо не можете да добавите сайта ни!

    ОтговорИзтриване
  5. http://blogdrwatson.blogspot.com/2010/11/blog-post_16.html

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item