stoineff

Дете умира! Помогнете на Габи!

Дете умира! Помогнете на Габи! 


Обещах вчера на мои приятели от Svejo да направя всичко възможно да популяризирам каузата с която са се захванали.  Искам да помоля всеки прочел този текст да разпространи каузата и помогне както може. Не ми излизайте с разни оправдания като: „Нямам време” , „Нямам пари”, „ Аз на себе си не мога да помомогна..”  и подобни. Ако имате финансови възможности вижте сметките в официалния сайт тук. Ако имате свободно време, разпространете каузата до всичките си познати, които могат да помогнат.  Бъдете активни! Запознайте се с проблема от официалната страница тук. Намерете начин да помогнете. Всеки може да бъде полезен! И един лев може да спаси детето. И едно телефонно обаждане. И една запалена свещичка. И една добра дума. Вече знаеш проблема. Считай, че тази детска съдба е в ръцете ти!
П.П Благодаря и на колежката SAVLENA  последно инфо е от нея :


Най-накрая вече има дарителска DMS кампания и за Габи. На страницата DMSBG.COM излезе профила на Габи. Молим, всички, които имат възможност да изпращат SMS.
За тези, които имат по-големи възможности. УМОЛЯВАМЕ ВИ ДА ПОМОГНЕТЕ С МАКСИМАЛНАТА ВЪЗМОЖНА ЗА ВАС СУМА. Здравословният статус на Габи се влошава.
Габи спешно трябва да замине за Германия. До понеделник трябва да се събере желаната сума! Започва трета серия химиотерапия, която не може да се отложи за по-късно от понеделник, а започне ли показателите на Габи ще започнат да падат и не се знае дали ще могат да я стабилизират и дали ще може да замине! Молим всички ви за помощ! Ако някои от Вас има някакъв план,познати или нещо,което може да помогне да действа! Нямаме време!

Изпратете дарителски SMS с текст на латиница DMS GABRIELA на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M-Tel).
За изпращането на дарителски SMS ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС.

related

Помогнете на Габи 7222458886657751613

Публикуване на коментар

  1. Аз изпратих СМС. А Вие?

    ОтговорИзтриване
  2. Прегледах линковете внимателно,но никъде не видях на какъв номер може да изпратя поне един СМС,защото за жалост и аз не цъфтя и връзвам в момента.Освен това имам идея и предложение към графичните ИТ специалисти.Нека направят един банер с номерът за СМС,така както направиха за Сандра,същият е горе в ляво в моята лична блог-страница.По този начин повече блогъри могат да допринесат за популяризиране на идеята.Сандра вече се лекува в Израел успешно.Искрено го желая и се надявам,че и на Габи може да се помогне.

    ОтговорИзтриване
  3. Прикрепям се към коментара на Savlena. Ако вече има такъв номер към мобилните оператори, нека да бъде изписан.
    Поздрави !

    ОтговорИзтриване
  4. За сега има само банковите сметки. Моля, въздържайте се от плащания различни от тези в официалния сайт, или ги проверявайте добре преди да ги извършите!

    ОтговорИзтриване
  5. Стойнев, на тази статия се връщам на ден поне по пет пъти...
    Дано да решат да пуснат и номер за смс-и. Аз от тук не мога, но поне 5 телефона ще изпратят такъв по моя молба. имам много неприятен случай с банков превод и...
    Веднъж преведох едни 20 евро на потребител от блога, за да си купи лекарства, за които нямал пари. После два месеца подред банката му изискваше от моята банка по 22 евро, защото били обработили превода... Е? 44 евро за обработка на едни 20...добре обработват...На мен тук банката за този ми превод ми удържа 2.50 за обработката.
    Никак не съм съгласна да хрантутя банкови чиновници... Не знам това, което ми се случи нормално ли е. По банков път съм превеждала само в този си случай пари. Може да изглежда дребнаво от моя страна, още повече като се има в предвид, че детето е много по-важно от парите, но съгласи се, че дебелия чиновник не може все да ме прави на овца.

    ОтговорИзтриване
  6. Много ми е болно за това детенце и за родителите му.Ние станахме здравни емигранти заради нашето.Ама срамота толкова години тая държава не и пука за децата,преди често посещавах сайта на ''Спаси Дари'',даже помогнах със съдействие в Испания ,доколкото можах.Но това е нищо там имаше хора които се бяха отдали на това те живеят с болката на всяко дете,аз не можах.Починаха няколко деца и аз неиздържах,плачех при всяка загуба разтройвах се толкова много,че вредеше на моето дете.И спрях да влизам там...спрях да чета и подобни на тази статии,не съм толкова силна за да живея с боката на всички.Искам да променя нещо в скапаната ни здравна система и незнам как,с писане по сайтове определено няма да стане.Стойнев,защо не сложиш тази тема на ринга,смятам че един детски живот си заслужава да поспорим над здравеопазването ни.Дано се роди някоя идея,или пък някой ни чуе,то е ясно че всички ще сме на едно мнение,но може да излезе някое ново предложение...

    ОтговорИзтриване
  7. Най-накрая вече има дарителска DMS кампания и за Габи. На страницата DMSBG.COM излезе профила на Габи. Молим, всички, които имат възможност да изпращат SMS.
    http://savegaby.com/dms-gabriela/

    ОтговорИзтриване
  8. Благодаря, Савлена. Това наистина е добра новина! Надявам се повече хора да се включат!

    ОтговорИзтриване
  9. Edna благодаря ти за помощта! Готвя банер, който да разпространим ние съпричастните блогъри!

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item