stoineff

Слушам и не вярвам на очите си (размисли за политика в понеделник)

Уж е понеделник, уж нищо ново и голямо не се случи (и да не дава Господ де, че напоследък като кажем ново и голямо, я ще е за Япония, я за Либия), но денят започна подобаващо - ни в клин, ни в ръкав Гоце цъфна в БТВ сутринта, та ми се наложи скоропостижно да гледам сутрешния блок на Нова.
Не за друго, ама преди второто кафе Гоце ми идва една идея отгоре, а и не може на нормален човек седмицата му да започва така - това е обида за здравия разум и за естетическите ми усещания. Затова го оставих да се наприказва, а после го прочетох - пак е гадно, ама поне не докарва киселини.
Сега щял да пита за Беляне. Народът да кажел. Абе анкоолу, що не пита като управляваха Станиша, Догана и Крадлив дедо? Цялата влас беше у вас (вся власт советов), що не го предложи тогава, а?Да ти кажа, защото беше сигурен, че ще мине. И сега се хващаш като удавник за сламка за народа. Това доносниците са голяма работа - уповават се на народа, когато закъсат, а когато се запали влака - ние сме на лов, народът - кучета го яли.
Ей, голяма наглост у туй Гоце, ама сега видях, че и онова , дето е останало от жълтото недоразумение на Крадлив Дедо (НДСВ) и то наглее.
Тия тамън им бях позабравил наглите муцуни и пак се пръкнаха - критикуват. И те като Станиша - докато бяха на власт : дайте да дадете, като паднат - олелеееее, лошо е и по-лошо ще става.

А то - борсите в Европа са зелени (това е хубаво), петролът пробива към 120 долара за барел (това е лошо), светът е шарен. а Кадафито предложи да го смени... сина му! Тоя същия като Гоце, нагъл та се не трае. Ама ще го шамаросат де, натам върви.

Ей такива неща, понеделнишки.

related

размисли в понеделник 6060693554289036737

Публикуване на коментар

  1. Много е нагъл,сега реши да се застъпва за българите,8 години спа в гъбите..Е ама има и нещо друго нали скоро ще е безработен,пише си активи Гоцето че току виж някой го взел на работа.Дано тоя път пак ние да не сме му работатели,че скъпо ни излиза неговото бездействие.

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item