stoineff

Световната конспирация - по български)))

Пак ще се цитирам, но е толкова смешно, че не мога да се сдържа. Според мен си е за рубриката "Вицове")))).


Днес прочетох ето това:

БСП "НАЗНАЧАВА" АГЕНТИ НА РАБОТА ВЪВ ФОРУМИ, ТУИТЪР И ФЕЙСБУК

БСП смята да заложи на онлайн кампания, която да гарантира силно присъствие на партията в социалните мрежи Фейсбук и Туитър, както и хвалби за социалистите по форумите в интернет. Това според Mediapool предвижда разработената от Антон Кутев предизборна стратегия, която да обхваща глобалната мрежа.
Платформата, разписана от депутата, има две плоскости – обща политика и политика по места. Идеята на Кутев е левицата да обхване национални местни форуми, най-често медийни, в които се отразява дейността на БСП.

Във всеки град местната организация на социалистите ще избере между 10 и 15 “млади и образовани хора”, предвижа още планът на Кутев. Всеки един от тях ще пише в различна сфера. Някои ще имат за задача да хвалят кандидата за кмет на партията, а други да се застъпват пред останалите юзъри за идеите на БСП и “да ги обясняват”.

На национално ниво също ще има екип от 15 души, които да следят работата на “колегите си” и от своя страна да защитават партийните цели във форумите на националните медии.

Въпреки че според БСП планът им за онлайн кампания, с която да привличат в редиците си младите хора, е особено иновативен, подобни организирани от ГЕРБ онлайн групички, действат вече от няколко месеца.

Въпреки това според социалистите идеята е креативна и ще донесе успех. Тезите ще бъдат измисляни от условно наречен “мозъчен тръст”, който ще има за цел да обобщава информацията. За изглаждане на позициите и получаване на пълен синхрон с тези на Изпълнителното бюро пък, координаторите ще се допитват до секторните съвети в партията, които ще обясняват вижданията на социалистите.

После оформените идеи ще бъдат спускани до представителите на левицата по места, а изпълнението им ще бъде следено.

В БСП са решили и да подготвят “платформа” от няколко интернет страници, едната от които вече е готова:http://azprotestiram.com/

Според идеята на Кутев още БСП ще си създаде профил в Туитър, откъдето да изпраща “кратки и ясни послания”, както и “разрития за ГЕРБ”. Също така левицата ще се опита да синхронизира действията си във Фейсбук. “Към момента има десетки групи за оставка на Бойко Борисов – целта ни е да обединим всичко това, за да не се получава такова разпокъсване, а и да имаме реален индикатор за бройки”, обясниха от Изпълнителното бюро на БСП.

Реализацията на проекта ще струва няколко хиляди лева на месец, но окончателният бюджет, който ще бъде одобрен от тясното партийно ръководство, не е ясен, а може и да бъде разширяван.


Което пък ме прехвърли към ето това:

10.04 21:29 - Преди и сега

автор: kushel категория: Други   
прочетен: 577 коментари: 49 гласове: 
42

последна промяна: 10.04 22:36 
Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                   РАВНОСМЕТКАТА
               ПРЕДИ 
     &       SEGA
 
  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  


И ето това:

00:45 - proffalion - Краят се вижда ....
Автор: krizata Категория: Лични дневници   
Прочетен: 84 Коментари: 13 Гласове: 
8
Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Здравейте г-н Хитов, от близо две години следя блога ви редовно и мога да кажа от гледна точка на непрофесионалист в областта, че съм съгласен почти изцяло с вашите анализи на ситуацията в "нашата" (вече не я чувствам такава) държава и света, само не мога да съм дори в минимална доза оптимист, че предлаганите от вас мерки могат вече да се случат дори при най-добро желание на властимащите. И без да искам да ви засегна бих ви сравнил с Рицаря на Печалния образ. В началото на така наречения преход имаше един идиом – чугунени, бетонни и пр. глави, с който т. нар. демократи наричаха всички имащи смелостта да противоречат на праведната (ултралиберална) идеология, сега вече това определение с пълна сила се отнася за тях. Те имат наглостта да твърдят (в световен мащаб), че клин–клин избива или иначе казано разрухата причинена от неолибералните им упражнения се лекува с още по-голяма доза от същия илач.
Дори в момента Б.Б. да обърне внимание на вашите думи, мислите ли че някой от Брюксел и Вашинктон ще му позволи да прави каквото реши, всички сме свидетели на безпрецедентната наглост, с която посланик У. Уорлик си позволява с менторски тон да се меси по всякакви въпроси от газопроводи до ГМО, същото се отнася и до всевъзможните ЕС бюрократи (имащи мнение доскоро и за формата на краставиците), но нека все пак да предположим, че ни се позволи някаква самостоятелност в решенията и какво тогава ..... Всички знаят колко е трудно и бавно да съградиш къща и колко бързо може тя да рухне, особено ако ти помагат всевъзможни доброжелатели копнеещи да ви видят бездомен. Е, ние вече свършихме тази глупост съборихме си (не особено красивата) къща, като за стимул ни даваха да гледаме картинки със замъци и подредени предградия, е оказахме се на улицата и сега е ясно, че освен като прислуга няма как да видим на живо това от картинките (1 млн. емигранти ). Тези от обитателите на къщата , които са непригодни или несъгласни да влязат в отредената им роля биват редовно насърчавани да се дърлят помежду си и да търсят вина за незавидната си участ в останалите обитатели на бившата ни къща. Вече всички са убедени, че общо спасение няма и всеки търси решение за себе си, който може пооткрадва каквото е останало, който може загражда парче от общото и го обявява за продажба, който по една или друга причина е решил да живее честно е поставен в ролята на митичния Сизиф да бута камъка по склона до смъртта си. Последното преброяване (доколкото може да му се вярва) е едно трагично потвърждение на думите ми, макар да съм убеден, че нещата са още по-черни. Всичко вече е загубено, затрихме (не особено ефективното, но все пак живо) селско стопанство и голяма част от селата покрай него, продадохме машините и нарязахме за скрап голямото болшинство машиностроителни и химически заводи, допуснахме да ни налагат всякакви изгъзици в енергетиката водещи до повишаване на цената, а от там и до допълнително оскъпяване на продукцията на оцелелите по някаква случайност предприятия. Останалите без препитание работници се разбягаха по целия свят и едва ли някога ще се върнат макар голяма част от тях да си мислят обратното. Разрушаването на социалната инфраструктура (здравеопазване, образование, култура ) в малките населени места създава положителна обратна връзка и допълнително засилва процесите на обезлюдяване и т.д. и т.п. (както обича да казва М. Л. Хазин).
Иначе казано в сегашната ситуация дори и Й. В. Сталин не би могъл да се справи. Няма бъдеще за България като самостоятелна държава, нямаме вече никакъв ресурс на който да стъпим за да се изправим, нито природен нито човешки. Ако е някаква утеха сега в Либия с бодри крачки са се запътили по нашите стъпки. Кадафи може да има много недостатъци, но мислеше за Родината си и развитието й. След някоя и друга година недоволните сега ще проклинат съдбата си, като нас.

P.S. Това беше един разтърсващ коментaр (по 
предишен постинг), който не можех да не публикувам отново. Благодарности за автора му!

А сега кажете, че не се изпълняват партийните повели)))).

Само дето тия двамата нито са млади, нито са грамотни, ама това е друга тема)))).

Публикуване на коментар

  1. Стойнев, сложи го в рубрика ""Шарки и драскулки", че си е за там)))

    ОтговорИзтриване
  2. Нямах нерви да изчета и целия постинг на кризата. :) Интересно, че споменаваш, че кушел не е млад...от този му постинг бих му дала ученическа възраст... :(
    За сега само това ще кажа, поради късния час и невъзможността ми утре да си отспивам, но при възможност ще се завърна към статията ти, макар честно казано да знам, че не мога да бъда добрър коментатор в тази област.

    ОтговорИзтриване
  3. то няма какво да се коментира.
    в нета отдавна шестват застаряващи чичковци с неясни мераци, които ги гони силна соцносталгия.
    това е било времето, когато тези чичковци са били "някой" (според собствените си извратени представи), а сега са никой и плачат за погубените си измислени привилегийки.
    Кушел е бивш военен (подозирам политически офицер), който от немай къде цял ден закача женските никове в блога и плаче за социализЪма. Мъчно му е за фуражката, видно е.
    А Кризата (Митко Хитов) е докторантче в УНСС, което говори с възторг за другаря Сталин, за другаря Лукашенко и колко хубаво би било да се върне социализЪма.И той, милият, не е първа младост.
    Такива има много - просто обаче като видях за това как БСП ще прави платени агитатори и ме досмеша - тези хем са безплатни (кой ще им плати за простотията де), хем само излагат "лявата" им идея))))

    ОтговорИзтриване
  4. Алеск, за да е ясно, че позицията ми в предния коментар не е от пристрастие, нека спомена нещо. Самата аз съм симпатизант на идеи, с които виждайки, че недорасли за тях хора се опитват да злоупотребяват, няма да подкрепя! По-скоро бих подкрепила опозиция, която ме е убедила, че със мисълта на своите симпатизанти ще дръпне страната напред в развитието и'. Ако социалистите разчитат на подобен род агитация, като гореспоменатата, те според мен са бита карта, независимо, че съм симпатизант на идеите им. Фанатик обаче не съм! Мислещ човек съм и държа да остана такава! На тази им "обективност" могат да се вържат само неграмотни хора или тези, които не виждат по-далеч от носа си! Защото показаното по-горе не е обективност, а фанатизъм/не искам да мисля, че е слабоумие, затова използвам думата фанатизъм!/! Това, че мога да симпатизирам на едни идеи не значи, че няма да застана зад каузата на по-здравомислещите, както и на доказали, че са способни на ефективни действия. Няма безгрешни! Който и да е ще има и грешки, но е скотско екзалтирано да се скандира, без грешките да са подложени на анализ и да е предприето нещо за евентуалното им по нататъшно недопускане. Далеч съм от мисълта човек да е фурнаджийска лопата! Точно фурнаджийските лопати, нарад с фанатиците съвсем я сринаха тази държава, както и тези, които се и все още се крият зад идеи, но не за да ги осъществят, а за да извлекат лична полза от тях! И пак казвам - горните агитации са смешни и отблъскващи! С ирония гледам на тях аз - човек симпатизант на идеята за социализъм, а какво остава за другите. Никога няма да гласувам за социалистите, ако те не покажат, че стоят зад думите си първо и второ, ако издигат хора, спекулиращи с тези идеи и неспособни да се учат от действия на опозицията си, които са довели до добро развитие.

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item