stoineff

Пача по селски



Здравейте отново. След Великден вероятно сте пожънали успех с тиквеника, който сготвихме заедно. Вече сте звезда в квартала. Да използваме последните остатъци от зимата и да приготвим една пача по селски. Необходими продукти:

1. Хубави крачета 2бр. ( по възможност по дълги)

2. Бузки 2 бр.

3. Гърди 2 бр.

4. Чесън. 3-4 скилидки.

5. Сол 1 щипка.

6. Лют Пипер






7. Грим и червило– 1 тон.

8. Лъскави герданчета – 20- 30 бр.

9. Пластичен хирург – 1 бр.

10. Тъпкачи – 2-4 бр.

11. Префърцуненост – без мярка

12. Демонстративен цинизъм – на око, без мярка.

13. Акцент – по желание.


Начин на приготвяне:

Изсипвате крачетата , бузките и гърдите в куха лейка и ги разбърквате в елитен столичен нощен клуб (за предпочитане е чалга), или модна агенция. Чесъна го счуквате със солта и пипера и ги прибавяте към миналото и. Така освен прекрасният външен вид ще получите и онзи неповторим аромат на селска пача, който се стараем да постигнем. Добавяме грим и червило като се стараем да покрием цялата повърхност равномерно, и да прикрием всички видими дефекти. Подреждаме герданчетата грижливо, колкото повече и по – лъскави са, толкова по – автентичен вид ще има пачата ни. За да постигнем добра плътност и блясък на желето използваме пластичния хирург, който да понапълни гърдите, да постегне, да поизпъне бузките и крачетата. До тук с майсторлъка – Демонтративен цинизъм и префърцуненост добавете от цялото си сърце, колкото повече толкова по – истинска и натурална ще стане пачата ни по селски. Добавете акцент по – желание (но дори и без става доста добра). Консумирайте студена. Има хора, които я предпочитат и гореща, но аз не ви препоръчвам този вариант.

Добър апетит! Аз съм ДайТи Ганя: споделете с приятелите си моите вкусни рецепти.

related

Рецептите на ДайТи Ганя 7172067652436041626

Публикуване на коментар

  1. Пропуснал си нещо в рецептата си ,STOINEFF/или ДайТи Ганя/ ,както във визията,така и в поведенческия модел на една селска пача.
    Визуално си пропуснал онези пластични намеси в устните,вследствие на които народния певец не би възкликнал "устни-розова пъпка!",а нещо от сорта-"устни,ама... кои по-точно?".
    Освен това редно е за една добре менажирана и популяризирана селска пача,да се добави и подобаващ речник-"муцка","слънчице","абсолютно","супеер","адски","квалитетно" и прочие "култови" възклицания.

    ОтговорИзтриване
  2. Ще има финансови санкции за готвача. Не зная как ми е харесала пачата без таз сочна подправка :) Ще му кажа да я добави към рецептата :)

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item