stoineff

За наглостта - непреднамерено (Цветанка Ризова и съдебната система)

Както е тръгнало - ще взема да стана фен на Ц.Ц., което само по себе си показва някакви абсолютни отклонения.
Хич и не исках да коментирам темата, но вчера недоразумението Цветанка Ризова, кой знае защо (и от кого) нарочена за журналист, направо ми скри топката.
Кърти, чисти и извозва, както викат тинейджърите.
Не, че полицията не си превишава правата (видяхме го и на запис, имам идея и на живо какво е), но да се излиза с номера, че престъпниците трябва да имат повече права от мен - е това вече е прекалено.
Наистина искам да попитам всички тези, дето ревът за "нарушаване на права" - склонни ли сте аз да открадна 16 000 000 лева и да ми дадат 3 години условно. защото аз съм склонен, твърде склонен съм)))).


Какво е това човек с влязла в сила присъда в Гърция, изягал от затвора, с 4 Евройпейски заповеди за арест, да е невинен според нашите съдии?
Знаете ли колко човека се разхождат по улиците не с висящи дела, а с приключили, с влезли  в сила присъди? 
Колко крадци на автомобили - с по 20-30-50 висящи дела са навън е продължават да крадат?
А тези с домашните кражби?
А телефонните измамници, осъдени на пробация?


На това му викам наглост от тежък вид!
Права ли? А моите права? А вашите права?


Хайде стига толкова с правата, хайде малко и със задълженията. Защото съдът има и задължения - освен да се грижи за правата на престъпниците, да се покрижи и за правата на обещството.
Иначе има опасност някой да реши да вземе правосъдието в свои ръце, което ще е прекалено.

related

Политика 7047681621047943020

Публикуване на коментар

  1. Не съм я гледал Ризова, но не я харесвам. Съгласен съм, че на осъдените престъпници и рецидивисти не им трябват права, а яко бачкане в затворите за да си изкарат за хляба, който ядат и да останат, и за хазната, и за провиненията им. Правата трябва да са на страната на гражданите, данъкоплатците, хората заради които се налага да има държава.

    ОтговорИзтриване
  2. Малко ще се отклоня от темата,но за ония 16 милиона за които говориш и аз съм съгласна да ме набият,наплюят по медиите и да ме нае...т даже,много пари са това срещу 3 години условно,аз даже може и да ги лежа не 3ри ,5 ще лежа,но ще осигуря семейството си/все едно съм на работа/.

    ОтговорИзтриване
  3. Стойнев - не става дума дали харесвам или не харесвам Ризова. Писна ми от простотията с така наречените "права" на престъпниците. Все се сещам за "Мръсния Хари" , който им даваше право да се пробват дали е стрелял 5 или 6 пъти))). А ако е сериозно - писна ми някакви недорасли и недоклатени журналист(к)и да се правят на луди и да ми обясняват, че тези, дето ми крадат колите, карат пияни, убиват за 5 лева бабички или крадат милиони имали права. Ами нямат, да ме прошавате. Те права нямат или не трябва да имат.

    Мира - много пари са, ама никой няма да ти даде да ги откраднеш))). В това е проблема.

    ОтговорИзтриване
  4. Е ,то е ясно че не мога да ги открадна иначе нямаше да си пишете с мен по блоговете,ами щяхте да ме гледате по телевизията и да ме псувате.

    ОтговорИзтриване
  5. Напълно споделям мислите ти, изказани с думи. Направо съм щастлива, че съм далеч от възможността да слушам подобни малоумни изказвания! Да ти кажа честно, по провинциалните интернет медии срещам много по-смислени неща, да не говорим, че и грамотно написани. Чувствам се отвратително, когато срещна статии на журналя, които са под нивото ми, при положение, че аз не съм журналист.
    А за останалото - те се справиха с престъпниците, та хукнаха правата да им оправят... Луд народ! Пиари на дребно!/народ - в случая журналя/

    ОтговорИзтриване
  6. ТВ недоразумениеТо Цв./Л/Изова отдавна се опитва угоднически да ни внуши погледа върху неща и факти,за които са и платили ,което пък доказва абсурда на нашето време...вижте това:
    http://www.razkritia.com/43918/цветанка-ризова-затънала-до-гуша-в-дал/

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item