stoineff

Мутациите на левите тикви

Избори
Ако се чудите как да познаете дали идват избори и дали ще са пошли и гадни просто се загледайте в мутациите на левите тикви.
Изведнъж, от небитието сякаш, се появяват недоразумения като партия на трактористите (РЗС), на честните крадци на ДДС (Лидер на Ковачки), всякакви други псевдопатриотични и откровено ченгесарски формации, които после се обединяват с БСП и правят Коалиция за България.
Този път се роди някакво недоразумение, създадено от друго недоразумение - Национален съюз за нова България (НСНБ), с пръв държавен и партиен лидер - "професорът" от Лондон Димитър Иванов.
От няколко години задавам един и същи въпрос - къде в Лондон е "професор" това милиционерче и отговор няма. Ама хич няма. Попрехвърлих сайтовете на по-големите университети - тц, няма такъв преподавател. В колежите - също. Питам приятели от Лондон - викат : "Не сме чували".
Какво се знае за този "професор", освен, че е съветник на Гоце? Я някой с повече инфо да сподели. Както, ако е възможно, да прати линк към текстове на "професора", по възможност икономически, а не псевдополитически, че не намирам нищо.
(Само като вметка - като му слушах част от речта по Канал 3 направо все едно слушам Митко Хитов: сиромахомилство, липса на елементарни икономически познания, липса на елементарна икономическа мислъл - с две думи - милиционер с мисия.)

Ясно е - идват избори. И ще се излюпят мутации на леви тикви. И ще се размахват брадви по телевизията и Станиша ще играе изгубена Станка, а Крадлив дедо ще е злочеста Кръстинка. Само с една цел - да се върнат на власт с цената на всичко, Масларката тоя път да открадне не 8 милиона , а 800, а Доган да изконсултира де що има.

Милиционерщина в действие))). А Гоцето ще се подхилва отстрани.
Майката си трака, да знаете))).

related

Политика 7309987835579506302

Публикуване на коментар

  1. Исками се да видя как Гоце,като сдаде власта ще започне да врещи как управляващите нищо не правят,да видим дали някой ще го пита той толкоз години къде спа?Много интересен феномен има в БЪлгария,избираме ги ние и от там на татък сметка не дирим?????????

    ОтговорИзтриване
  2. Проблемът е - поне според мен - че се влачим по тъпите манипулацийки : в цял свят политиците обещават, а после се оглеждат като мишки, но поне правят нещо.
    Не може Холандия, дето е 3 пъти по-малка от България да има над 2 000 километра магистрали, а тук да сме като в среновековието. Стара планина можеш да я пресечеш човешки само през Витиня по Хемус, другото е ад под небето.
    Ако наистина виждам в това правителство нещо нормално - то е опита да се оправи инфраструктурата. Което пък е похвално. Защото другите не направиха нищо, а само се гепеше. Тези може и да гепят - идея нямам дали е така - но се вижда, че се работи и се прави нещо.
    А иначе Станиша ми се развяваше по Бузлуджа на мотор и по улиците с трамвай, ама 1 километър направен път нямаше))).

    ОтговорИзтриване
  3. Поздравления за статията! :)

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item