stoineff

Туристическите услуги предлагани в разгара на лятото

Определено говорейки за лятото като сезон, непременно се сещаме за морето. Копнеем за него .  Представя ме си как след месеците работа или учение идват дните на безгрижие и почивка потопени в синия нюанс на хоризонта.  Тук обаче е редно да отбележим какво е качеството на услугите предлагани по Черноморието,    с какви проблеми може да се сблъскаме и не на последно място – какви са алтернативите ни за избор на почивка.
На първо място нека отбележим , че за хората с по – големи финансови възможности и избора да са почиващи в България, несъмнено ще се възползват от „all inclusive”  пакетите на знаменитите ни курорти. Но за обикновените , средно статистически почиващи остава да се сблъскат с различни безумици.  Не са подценяване истории в които предварително  резервирана квартира  с определени условия , на място нещата се оказват съвсем различни. Или за да ползваш климатика на място ти търсят едни допълнителни 10 лева на ден за да ти предоставят „дистанционното” , или паркинга се оказва на 1 километър от  квартирата ви , като в  най -  лошия сценарий снимките които гледахте в интернет и резервирахте мястото нямат нищо общо с реалната картина. Е, ако сте постоянни в мястото си за почивка тези небивали проблеми няма да се случат на вас. Но все пак хората искат да опитат и да видят нови и нови места, особено за младите – те искат да опитат от всичко.  Да не забравяме някои заведения и  ресторанти  , за които правилото „ден година храни ” важи с пълна сила. Поръчваш си пилешка супичка и се чудиш „Къде по дяволите е пилето?”.  Такива са нещата в сезонните курорти. Високи цени на чадъри и шезлонги, такси за достъп с автомобила, високи цени на предлаганите стоки и услуги. Концесионерите избиват тлъсти  печалби на гърба на туристи и временно заети работници. А и когато трябва да изминеш няколко стотин километра за да си потърпевш в  този „пладнешки обир” – дали си заслужава ?
Какви са алтернативите ?
Да подбираме внимателно мястото ни за почивка, да държим на качеството и цените, да не оставаме безмълвни пред подобни неща. Постоянство в избора ни на туристическата услуга ще ни гарантира доза сигурност.

Разбира се морето е един от вариантите ни за  почивка през лятото. Любителите на планината ще намерят прохлада и спокойствие сред  сянката вековни дървета, пикник сред природата  гостувайки в някоя хижа.

За хората които предпочитат СПА услугите и лечебните свойства на минералната вода  остава избора за СПА курорт, в хотел с добро обслужване и качествени СПА услуги.

За тези които искат да се възползват едновременно от това да почиват в луксозен хотел на приемливи цени, да се насладят на добра кухня и заедно с това да получат своя СПА или Релакс пакет, като няма да пропуснат възможността да направят своя излет в планината или да се препичат на море има само едно решение:
Сандански -  курорт с традиции.  СПА дестинация на 2009 година. Градът намиращ се на само 150 км от София, разположен в полите на Пирин планина. На 100 км от бреговете на Бяло море. Резервирайки вашата почивка там ще може да опитате от всичко. Хотелите в Сандански са с доказани традиции и качество на услугата. Басейни , минерална вода, чист планински полъх от Пирин планина.  Организирайте  излет в прохладата на планината, или ден за плаж на Бляло море. Насладете се на качествена кухня, като може да избите между морски дарове , риби  калмари, както и към традиционна българска кухня – вие избирате.

related

Стоки и услуги 905027847936175988

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item