stoineff

DropShipping - в България


DropShipping - в България

Защо DropShipping в България 


Какво представлява DropShipping-а. Това е най-разпространеният начини за интернет търговия в света въобще. над 90% от стоките в света се продават по този начин. 
 Това е един вид  услуга, която предлагат най-големите складове на едро в USA и голям процент от производителите на стоки. Малко разяснения как работи система.  Производителят на стока Х пакетира и изпраща тази стока от ваше има на ваш клиент. 


И за да стане по - ясно ще обясня нещата с определен продукт.  Да разгледаме сега стоката  - картофи (говоря примерно). Свързате се с няколко производители на картофи и ги питате дали передлагат услугата DropShipping (в България най - вероятно не я предлагат). Ако я предлагат те ще ви изпратят каталог с цени и описание на техните картофи. Вие посътавяте тези картофи на сайта си. За кило картофи сорт X, DropShipp-ърът ви е дал dropshipping цена 0.30ст. (това не е цена на едро. Цената на едро на производителя може да е 0.25ст.). Вие оформяте страница за определения вид картофи и си слагате цена да речем 0.55 ст. Клиента попада на тази страница и си купува картофи за 0.55ст. Вие му вземате 0.55 изпращате поръчката му до DropShipp-ъра. Той пакетира картофите и ги изпраща на клиента от ваше име а вие му плащате 0.20 ст. И печелите 0.35 ст. 


Всичко описано до тук показва, че има свободна ниша за онлайн бизнес. Къде е проблема обаче. Тъй като българина все още пазарува твърде плахо в Интеренет, доста предприемачи го пренебрегват като клиент. Да се надяваме, че до 10 - тина години това ще се промени..

related

Онлайн бизнес 984789398653383272

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item