stoineff

Шестата раса е сред нас


За първи път Нанси Ан Тап , заговаря за"шестата раса " и " децата индиго " в книгата си " Да разбереш любовта, чрез цветовете ", където описва своят опит и излага на показ своето виждане за човешката аура, оцветена с виолетово излъчване, като се опитва да наблюдава продължително време такива деца. Дълго време прави наблюдения, проучва техните способности и се опитва да разсъждава в книгата си, като обеснява феноменалните способности, които притежават. След задълбочени анализи доказва наблюденията си с теорията на различните природни закони и реални закономерности. Занимава я теорията на завихрянето на торсионните полета и начина на привличане и излъчване на енергия. И като заговорихме за енергия, то именно тези деца имат енергия в излишък и трудно се застояват на едно място, освен ако не вниманието им не е заето от нещо интересно. И забележете те почти не боледуват, винаги им е по-топло, притежават по - висока телесна температура от тази на останалите, не се нуждаят от много храна, не приемат много течности. Те са буйни, неспокойни, свръхвъзбудими, прекалено емоционални. Много са особеностите на новите деца, които ги отличават от останалите, но тук споменавам само някои от техните черти - те са особено нтелигентни и много съобразителни и находчиви с отговорите си, изненадват с мъдрост, заучават всичко много по - бързо, живеят по - самостоятелно , знаят какво искат, какво могат и към какво се стремят. Тяхната мисъл е по-ясна, по-всеобхватна и по-бърза, тя надскача всички ограниченията на логиката.
Индиговите деца лесно могат да се идентифицират по тяхната чувствителност, духовност, емоционална интелигентност и всестранност в интересите. Като деца, те много приличат на останалите деца и често не можем да повярваме в розличието им. Особеното във външността им, че са физически красиви, с проницателни зелени очи. По - емоционални и по-общителни са от останалите деца и имат силна воля и силно развито чувство за собствена стойност. Те знаят кои са и защо са тук и, че са специални. Те са с по - развита дясна ориентация на мозъка и са привлечени към занимания от областта на музиката, изкуството, литературата. Важна черта на Индиговите, най-често е гневът. Забележете, на тях не може да им се заповядва, не може да им се дават съвети, не приемат чужди мнения. Това са поколенията след 1976 година и се раждат с готовността да прекрачат през вратата на духовния свят. В тях е силно изразено липсата на страх от непознатото и невидимото, вслушват се във вътрешния си глас и имат много силно развита интуиция. Виждането им надхвърля физически нормалното, възприятията им са много силно развити, виждат различно от останалите и нищо не им убягва.Имат по-развито обоняние и по-развит слух, Умеят да установяват идеална хармония между материалното и духовното. Това са децата на бъдещето. Притежават дарбата да установяват сами истината за себе си и да казват правилното нещо в най-подходящия момент. Имат способността да виждат и усещат минали и бъдещи събития и да реагират адекватно на промените и идващите опасности, както и способността за дистанциране и наблюдаване на събития от позиция позволяваща по-широк поглед върху нещата. Не се страхуват за себе си, имат по-развито чувство за самосъхранение и самообладание. Що се отнася до концентрацията им свръхсетивността им във възприятията, тяхната визия е вследствие на разширеното им съзнание и по-висок разум. Всички тези техни качества говорят за появата на съвършенно нов човек, това са децата на бъдещето, които попадат в момента в една негостоприемна среда, абсолютно неготова и неподготвена да ги приеме. Тази среда е неестествена за тях, защото е белязана със знака на тоталното невежество и ограничена човешка познаваемост, както и умствена заблуда.

related

статии 5938011430488901456

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item