stoineff

Нелегални цигари

Търговец на нелегални цигари задържаха полицаи при проверка на автомобил в с.Господинци. Вчера на пътя за селото за проверка е спрян лек автомобил Фолксваген”, управляван от А.Д.(29г.) от Гоце Делчев. В колата полицаите открили 100 стека цигари без акцизен бандерол. Нередовните акцизни стоки са иззети с протокол. А.Д. е задържан в РУП-Гоце Делчев с полицейска заповед за 24 часа. По  случая е образувано полицейско дознание.
В Елхово иззеха 500 кутии цигари, без акцизен бандерол. Вчера служители от РУ “Полиция” – Елхово действали незабавно по сигнал за незаконна търговия с акцизни стоки. В хода на предприетите оперативно-издирвателни и процесуални действия, на ул. „Ж. Петков” в Елхово е проверен  лек автомобил „Опел Корса”, управляван от 46-годишния Ф.Ф. от Елхово. В багажното отделение на колата са намерени 500 кутии цигари марка „Корсар” без акцизен бандерол. Работата по случая продължава. По случая в РУ “Полиция” - Елхово е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.234 ал.1 от НК.
Тютюневи изделия без бандерол са иззети за пореден път и от служителите нареда в Септември. Снощи на улица в септемврийското с.Славовица автопатрул извършил проверка на „Алфа Ромео”, управлявана от К.Т./28г./, жител на съседното с.Церово. В колата униформените открили 30 кутии с цигари от различни марки, всичките без бандерол. Акцизната стока е иззета, а материалите по случая ще бъдат предадени на Митническо бюро-Пазарджик за отношение.

related

новини 8706447568337063294

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item