stoineff

Берлускони предизвика скандал


Италианският премиер предизвика огромен скандал в отношенията си с Германия. В подслушван от полицията телефонен разговор с един италиански журналист Силвио Берлускони изрича следните вулгарни думи по адрес на 57-годишния германски канцлер Ангела Меркел:

"Това е една дебела к...., която никой не би искал да я ч...". Говорителят на скандалния италиански премиер отказа да коментира публикувания запис в пресата. Подслушваният разговор е бил в рамките на разследването срещу Берлускони за организирането на секс забавления. Скандалът вече мина границите на Апенините и германската преса си задава въпроса: Дали Берлускони наистина е обидил Меркел?

Това не е първият инцидент между Берлускони и Меркел. По време на срещата на НАТО преди две години той остави Меркел сама да го чака 15 минути, докато той говори по мобилния си телефон. През 2008 година по време на официалната визита на германския канцлер в Рим Берлускони изскочи зад гърба на Меркел и извика: Бууум.

При последното разследване за секс забавленията на Берлускони миналата седмица бе арестуван един строителен предприемач, който е подсигурявал млади момичета за Берлускони във вилата му в Милано, припомня БГНЕС. Той се е опитал да изнуди Берлускони със 700 000 евро. В тази афера са забъркани и три черногорски сестри. Те са изнудвали Берлускони с компрометиращи материали - снимки и видеозапис. Преди известно време започна и съдебното разследване срещу италианския премиер заради сексуалната му връзка с непълнолетната мароканка Руби.

related

Свят 1181662584137046747

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item