stoineff

Флуоридите увреждат ДНК и водят до смърт



През 30-те години на ХХ в. американският стоматолог Уестън Прайс от Кливлънд, Охайо, прави дълго пътуване, при което проучва дегенерациите при хората, вследствие вредното действие на флуора. Своите наблюдения описва в книгата си „Хранене и физическа дегенерация”. Потресаващото заключение, което дава, е че хората, които живеят при примитивни условия и консумират естествени, нерафинирани храни от същия район, имат напълно здрави зъби, правилни зъбни дъги и се радват на чудесно общо здраве. Веднага щом навлезе цивилизованият начин на хранене се увеличава честотата на кариеса и започват дегенеративни изменения и челюстни деформации, които се наблюдават още при първото поколение. Ето някои цитати от книгата на Кристофър Брайсън „Флуоридната измама”. Флуорът е елемент с неметален характер, силно токсичен бледожълт газ с остра задушлива миризма. Има изключително висока химическа активност, която се дължи на голямото му електронно сродство и на слабата единична химична връзка в молекулите му. „Гладът за електрони” в нестабилната молекула на флуора определя способноста му да взаимодейства с почти всички елементи, дори с инертните благородни газове и с всевъзможни органични и неорганични съединения и материи. Именно поради тази своя реактивоспособност флуорът не се среща като свободен елемент в природата, а образува съединения – флуориди. Химическата активност на флуоридите като цяло е също много силно изразена, като флуорният йон може да образува здрави връзки с водородния йон в големи органични молекули (като например ДНК) и по този начин да предизвика хаос в биологичната система. Флуорът измества кислорода от съединенията му и разлага водата до флуороводород и кислород, като реакцията протича с взрив. Освен в огромни количества в атомната и алуминиевата индустрия флуорът се употребява за флуориране на органични съединения, като заменя водорода в тях, за направата на тефлон и различни материали, топими при много висока температура, в хладилната техника и др. Според клиничната токсикология консумирането на води с повишена концентрация на флуориди може да доведе до необясними за потребителя симптоми: виене на свят, гадене, главоболие, декалцифициране на костите, т.е. повишаване на вероятността от счупвания и др. Всички тези признаци показват хронично отравяне с флуор. (Това е отбелязано в сравнителния тест на българските минерални води.) А повишеното количество флуор в емайла прави освен това и зъбите по-чупливи!
Смърт може да настъпи, ако се погълне от половин до две трети от паста за зъби от една туба при възрастен човек, а при деца от още по-малко. Д Увеличаването на честотата на рака и смъртността от него стават очевидни няколко години след започването на процеса на флуориране на питейната вода и нарастването продължава оттогава.” През 1945 г. започва „експериметът” в Гранд Рапидс, Мичиган и Нюбърг, в които 40 000 души са подложени на въздействието на едно от най-токсичните съединения – натриев флуорид.
Флуоридите увреждат ДНК, подтискат имунитета и функцията на щитовидната жлеза. Те са протоплазмена отрова, затова са използвани като отрова за плъхове.
Флуоридите водят до поведенчески промени и потискат волята на човек да се съпротивлява срещу тиранията. Флуориди са били добавяни във водата в концентрационните лагери в Сибир и в нацистка Германия, за да се направят хрисими затворниците.
И това не е краят, токсичността на флуорида е най- изразена в стоматологията. Още има стоматолози, които препоръчват питейната вода да се обогатява с флуорид и всеки един човек в действителност да пие тази субстанция. Този елемент е токсичен отпадък, който се регулира от EPA (Агенция за Защита на Околната Среда). Би било нелегално да се пусне в река или поток, но по някаква причина е напълно легално да се пусне в питейната вода и да се позволи на хората да я пият. Хората не познават тази субстанция и я ползват за изплакване на устата и след това обаче трябва да я плюят, но те я поглъщат. В резултат на това имаме флуороза и костни аномалии които са свързани с прекомерната употреба на флуорид.
По някаква неизвестни причина стоматолозите решават че след като имат медицински дипломи, могат да лекуват с биологично активно вещество. Това е днешната модерна стоматология. Помнете че това са същите хора, които искат да поставят живак във вашата уста, чрез токсичните живачни пломби така има логика от незнание да отровят също така и цялото тяло като поставят флуросилициева киселина в питейната вода. Наричат Я , за да не изплашат пациентите „естествен флуорид”.

related

статии 2799198946515083217

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item