stoineff

Болоня - Интер


Болоня - Интер, двубой от 4-ти кръг на италианската Серия А. Стадион "Ренато Дал'Ара", 19:00 часа българско време.

След като в междинния кръг през седмицата отново не успяха да победят, сега двата отбора ще търсят успеха на всяка цена. Срещата ще бъде и официален дебют за новия треньор на Интер Клаудио Раниери, който замени уволнения заради слаби резултати Джан Пиеро Гасперини. На 59-годишния наставник обаче едва ли ще му бъде лесно срещу Болоня. При равенството 1:1 с Ювентус "рособлу" доказаха, че не бива да бъдат подценявани.


БОЛОНЯ

Групата за мача: Алярди, Жиле, Ломбарди, Антонсон, Лориа, Морлео, Портанова, Риклер, Витале, Казарини, Коне, Кърхин, Мудингай, Перес, Пулцети, Акуафреска, Ди Вайо, Диаманти, Папони, Рамирес, Вантаджато

Контузени: Хименес, Раджи, Керубин, Тайдер

Наказани: Няма

Вероятен състав: Жиле, Лориа, Портанова, Антонсон, Морлео, Диаманти, Перес, Мудингай, Коне, Рамирес, Акуафреска


ИНТЕР

Групата за мача: Жулио Сезар, Кастелаци, Орландони, Лусио, Самуел, Киву, Фараони, Джонатан, Нагатомо, Санети, Камбиасо, Алварес, Оби, Коутиньо, Мунтари, Пацини, Форлан, Сарате, Милито, Кастайнос

Контузени: Снайдер, Станкович, Тиаго Мота, Майкон, Поли, Вивиано, Кордоба

Наказани: Ранокия

Вероятен състав: Жулио Сезар, Нагатомо, Лусио, Самуел, Киву, Санети, Камбиасо, Оби, Мунтари, Форлан, Пацини





Големият проблем пред новия мениджър на Интер Клаудио Раниери безспорно е отсъствието на холандската звезда Уесли Снайдер. Плеймейкърът е контузен,така че треньорът на "нерадзурите" ще трябва да помисли върху други варианти за халфовата линия на тима.

Холандецът обаче не е единственият липсващ. С травми са Станкович, Тиаго Мота, Майкон, Поли, Вивиано и Кордоба, а Ранокия е наказан, след като получи червен картон при загубата от Новара.

При отсъствието на толкова много футболисти се очаква Раниери да прибегне до услугите на някои по-рядко използвани играчи. Според "Гадзета дело Спорт" в полузащитата на Интер ще излезе ганаецът Съли Мунтари, а атаката ще водят Форлан и Пацини. В защита пък, на мястото на Ранокия, ще играе Валтер Самуел.

На представянето си вчера Раниери заяви, че няма да робува на схеми, което журналистите в Италия разтълкуваха като отказ от тактиката на Гасперини с трима бранители. Италианските медии предполагат, че особено когато разполага със Снайдер, новият наставник на "нерадзурите" ще използва схемата 4-3-1-2.

Що се отнася до Болоня, очаква се в титулярния състав да се завърне излекувалият контузия Симоне Лориа. Иначе мениджърът Пиерпаоло Бизоли едва ли възнамерява да променя сериозно тима, който направи 1:1 с Ювентус.

По всичко личи, че мачът ще бъде труден за Интер, но ако искат да постигнат нещо значимо в първенството, "нерадзурите" не могат да си позволят повече грешки в този ранен етап от сезона.

http://www.gol.bg

related

Спорт 2105576586848187024

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item