stoineff

Ивет Лалова



"Ивет Лалова е добра спринтьорка, има много добра техника" - Каза спринтьорът Юсеин Болт за най - бързата бяла жена в света.





Аз мога да кажа (без да съм Юсеин Болт), че това е човек, който два пъти се изкачи на върха.





На 14 юни 2005 г. в Гърция, 15 минути преди да излезе на старта на турнира “Циклитирия” в Атина, Ивет се опита да избегне сблъсък с друг състезател на тренировъчния стадион. Високата скорост и залитането на спринтьорката предизвикват убийствена комбинация и най–добрата българска лекоатлетка
получи жестока фрактура на бедрената кост. Поради тази тежка контузия Лалова пропусна остатъка от сезон 2005.





Не зная дали знаете как се възстановява бедрена кост. Не зная дали знаете как се става най - бърз в света. Не зная знаете ли, че след такова счупване трябва първо да се научиш отново да стъпваш, да ходиш, след това да тичаш ... предполагам следите мисълта ми.

 Ивет е отново сред най - бързите жени в света. Въпреки, че медиите се сещат за нея само когато има сензация около нея. Две години след счупването в Сърбия отново побеждава.

Сега стяга сватба с любимия си Симоне Колио. Българската лекоатлетка и италианецът имат връзка от миналата година, а Лалова дори се премести да живее на Ботуша.Симоне също като Ивет е спринтьор.

Двамата влюбени тренират под наблюдението на италианския специалист Роберто Бономи, който замени Костантин Миланов в кариерата на Лалова.

Искам да пожелая щастие на тази жена, която показа как се печели, как се тренира, как се успява. Ако понякога ви се струва, че не успявате да се справите с определено препятствие - дайте всичко от себе си.

related

Спорт 7036841058927222672

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item