stoineff

Седем часа разлика


Седем часа разлика и Ваня Цветкова, Калин Сърменов и Малин Кръстев са най-обсъжданите имена, след тв премиерата на сериала „Седем часа разлика” по bTV. Проектът на Магърдич Халваджиян се очертава като фаворит сред сериалите и гони успеха на другият хит- „Стъклен дом”. Голямото очакване на Ваня Цветкова отново на роден екран се оказа оправдано и това личи от хилядите мнения в интернет-форумите.

Новата копродукция на Би Ти Ви и продуцентска къща “Глобал филмс” отчете рейтинг 16,8% - почти 5 пъти по-висок от този на БНТ за същия часови пояс, сочат данните на “ГфК Аудиенс рисърч България” (ГАРБ) за аудитория, която включва всички зрители над 4-годишна възраст.

„Браво на сценаристите. Перфектна работа”, гласи постинг във „Фейсбук”. „Страхотни са Калин Сърменов и Ваня Цветкова – право в десетката”, „Най-после филм, който коментира темата за Държавна сигурност-браво!” , пише друг зрител. Има и такива, които критикуват и дават съвети: „Забързайте малко темпото- бавно се развива действието, мудно някак…”

На езика на цифрите обаче интересът към филма изглежда така: 1,2 милиона зрители, което прави рейтинг от 16,8% в часовия слот 20.00- 22.00 часа. „Седем часа разлика” е абсолютен лидер сред всички таргет групи, като привлича 46,6% от зрителите на възраст 18-49 и близо 49% от жените на възраст 25-54., се казва в проучване на ГАРБ. Дали тези цифри ще се запазят и след като започне поредния сезон на „Стъклен дом” тепърва ще разберем.



Калин Сърменов Снимка: Виден български „бизнесмен” и неговият син са сред главните персонажи в новия сериал на bTV „Седем часа разлика” .Зрителите имат възможност да видят Калин Сърменов и Тони Минасян в главни роли в новия български сериал „Седем часа разлика”. Поредицата, вдъхновена от действителни събития и хора, ще покаже на зрителите виден български „бизнесмен” – Михаил Михайлов-Милото (Калин Сърменов). Той е бивш спортист, бивша мутра и настоящ предприемач. Връзките му в подземния свят обаче не са прекъснати, а маниерът му на правене на бизнес все още напомня за миналото му. Милото е израснал с Таня Стоева (Ваня Цветкова) и това прави връзката му със съдебната власт особено силна… Михаил Михайлов има син – Роки (Тони Минасян). Той е съученик и бивш приятел на дъщерята на Таня – Мая (Боряна Братоева), която остава голямата му любов. Роки е арогантен и смята, че единственият начин да постига целите си е чрез насилие – такова възпитание е получил от баща си и от средата, в която е израснал. Отношението на Милото към сина му е като към една от неговите подчинени мутри. Как ще реагира Роки, когато Мая се влюби в друг? Какви машинации е готов да направи Милото, за да постигне целите си? Ще успее ли Роки да си върне Мая и да превъзмогне отношението на баща си, ще стане ясно през следващите епизоди на новия сериал „Седем часа разлика”.

related

Забавление 375894231724717945

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item