stoineff

Търговище: Убийството на Грациела Пламенова





Тялото на 21-годишната Грациела Пламенова , удушена от свой връстник, е открито в дома на родителите и в Търговище, съобщава Агенция Блиц.
За ужасяващото деяние е арестуван неин познат – Румен, като се предполага, че причината за убийството, са пари.
Румен бил приятел на позната на Грациела. След последното гостуване на младия мъж в дома на жертвата от там липсвала сума от 300 паунда. Грациела веднага потърсила Румен, като го заплашила, че ако не й върне парите, ще го издаде на полицията.
Младият мъж вече имал доста богато криминално минало, затова явно заканата за намеса на полицията го стреснала – ново обвинение щяло да го вкара зад решетките.
В нощта на 29 срещу 30 септември той отишъл в дома на момичето уж за да се разберат за парите. Скарали се, а когато тя тръгнала към кухнята, той решил, че взима нож. С попадналия в ръцете му шал я удушил. Захвърлил тялото, след което разхвърлял целия апартамент, за да инсценира обир.
На другия ден размислил – върнал се на местопрестъплението и почистил и подредил всичко. Тялото на Грациела затворил в ракла в спалнята. Дори когато лелята на момичето дошла следобяд, за да полее цветята, не разбрала за кървавата сценка, разиграла се в жилището, допълват от изданието.
В дните след убийството Румен изпращал есемеси на близките на Грациела – че е добре и че иска да бъде известно време сама.
След сигнал на приятелка на момичето, че от няколко дни е в неизвестност, полицаите се намесили и установили и заловили извършителя.

related

новини 3766037191333311225

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item