stoineff

100 литра алкохол иззети в Перник




Перник. 100 литра алкохол без бандерол иззели служители от ОДМВР – Перник. Служителите на реда реагирали на сигнал, според който на ул. „Р. Димитров” в пернишкия кв. „Изток” се прехвърляли туби от един автомобил в друг. Пристигайки на място, полицаите установили, че са претоварени 10 туби по 10 литра ракия от лек автомобил „БМВ” с благоевградска регистрация в лек автомобил „Мерцедес” с пернишка, ползван от 35-годишния М.М. Мъжът не дал никакво обяснение за случилото се. Автомобилът и ракията са иззети, а М.М. е задържан за 24 часа с полицейска заповед. Криминалистите работят по версията за нерегламентирана търговия с акцизни стоки. Започнато е досъдебно производство.
Лек автомобил, издирван чрез Шенгенската информационна система, е задържан от служители на Второ РУП – Перник. Автомобилът „Ауди А8” бил спрян за проверка на ул. „Р. Димитров” в кв. „Изток”. След щателна справка е установено, че колата се издирва от 2003 г. чрез Шенгенската информационна система със страна заявител Италия. Водачът му, 32-годишният П.П. от Перник, не могъл да даде пояснения по случая. Колата е иззета и е уведомено бюро „Сирене” при Дирекция „Международно оперативно сътрудничество” – МВР. Започнато е досъдебно производство.

related

новини 8669964756038664373

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item