stoineff

Изгорял голф в Борово



Тази сутрин около 4.50 часа на тел. 112 бил получен сигнал за горящ автомобил в столичния квартал „Борово”. На място пристигнали екип на пожарната и дежурно - оперативна група от Шесто РУП. От извършения оглед на място се установило, че почти напълно е изгоряло купето на колата – „Фолксваген 5”, нанесени са и щети на двигателя. Колата е собственост на 30-годишна столичанка. По първоначални данни се касае за умишлен палеж. Образувано е досъдебно производство.
Пешеходец, блъснат от товарен автомобил, починал на място на пътя преди разклона за с. Мусачево. Инцидентът станал снощи малко преди 19 часа на подбалканския път от с. Григорево. Товарен автомобил „Фолксваген”, управляван от 33-годишен мъж, се движел от с. Григорево към с. Долни Богров. При неизяснени обстоятелства камионът навлязъл в лентата за насрещно движение и блъснал движещите се по платното пешеходци - 53-годишен мъж и 48-годишна жена. Вследствие на удара мъжът починал на място, а жената е освободена след преглед в болнично заведение. Извършен е оглед на място, образувано е досъдебно производство.


related

новини 4194947349820161339

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item