stoineff

В Москва и Санкт Петербург ще се проведат акции на опозицията



    Москва. На Пушкинския площад в Москва ще се проведе акция, организирана от опозиционната инициативна група „Гражданско действие”. Основната тема на протеста са по-нататъшните планове на участниците в кампанията под надслов „За честни избори”, съобщи координаторът на движението „Ляв фронт” Сергей Удалцов, който е един от организаторите на протеста, предаде радио "Свобода". Предаде агенция Фокус.

   Той уточни, че мероприятието ще се проведе под формата на „открита пресконференция”, на която са поканени опозиционни лидери. Предполага се, че ще бъде засегната подготовката на следващата голяма акция на опозицията, която е планирана за 6 май – деня на встъпване в длъжност на новоизбрания президент Владимир Путин.

   В Санкт Петербург представители на опозицията имат намерение да проведат шествие и митинг с цел да изразят протеста си срещу резултатите от президентските избори.

related

Свят 2295564798588266315

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item