stoineff

Задържан за убийството на Драгомир Бицов


Двама души са задържани за 24 часа във връзка с убийството в "Горубляне". Това каза пред журналисти министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, предаде репортер на Агенция "Фокус".
"След като разговарях с Валери Йорданов, директор на СДВР, и от разговорите, които сме водели с прокурора, по всяка вероятност само на едно от лицата ще бъде повдигнато обвинение за убийството на човека от "Горубляне". Действията продължават и в днешния ден. Вторият може би ще бъде свидетел", каза вътрешният министър.
По думите му - мотивът за убийството на 40-годишния бизнесмен е личен.


Мъжът не е от столицата и е криминално проявен за кражби и измами, уточни Йорданов.

Той допълни, че засега няма данни убитият Драгомир Бицов да се е занимавал с лихварство. Малко след като МВР разпространи информацията за убийството, се появи информация, че Бицов се е занимавал с лихварство.

Тялото на 40-годишния бизнесмен е открито в гараж, който бил негова собственост. Според съдебния лекар нямало данни за насилствена смърт, посочват от МВР.

Последвалата аутопсия обаче установила две огнестрелни рани в главата, уточняват от полицията. От там отказаха подробности как се е получило разминаването от заключението на съдебния лекар и резултатите от аутопсията.

Това е поредното убийство за последния месец в столицата. На 9 април бе убит бизнесменът Васил Лазов, известен с прякора Железния.

Пет дни по-рано в центъра на София бе застрелян 40-годишният благоевградски хазартен бос Йордан Динов. На 25 март пък бе убит един от групата на „Наглите“ – Кирил Кирилов-Шкафа.

related

новини 3415029684834907038

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item