stoineff

Както режем ленти, така режем и кабели

Както режем ленти, така режем и кабели, каза министърът на регионалното развитие и благоустройство Лиляна Павлова в Бургас, предаде репортер на Радио „Фокус” –Бургас. Днес министър Павлова присъства на акция по принудително премахване на незаконни въздушни кабели в бургаския комплекс „Зорница”.
„Във всички населени места, с над 10 000 жители такива кабели ни трябва да висят абсолютно никъде. Именно заради това навсякъде ще бъдат изрязани", обясни министър Павлова. През 2007 беше крайният срок да бъдат премахнати, пет години по-късно не са, но сега започваме тяхното активно премахване, каза тя. Министър Павлова посочи, че в един от блоковете, в които днес кабелите бяха премахнати, живее служител на РДНСК - това е инж. Ваня Радева. Тя е началник на регионалния отдел на РДНСК. „Въпреки всичко сме безкомпромисни, законът е равен за всички”, коментира министърът. Тя посочи че по-рано в Бургас и Варна са започнали такива акции и че ще има в още 53 града от страната. Министър Павлова се отправи към спортната база на Националната спортна академия край Равда.

related

новини 7982105769903401092

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item