stoineff

9 - май - "Парада Победы"


Москва, 9 май. Червения площад е готов за Парада на победата. Половин час преди началото на церемониата изчисленията и строежите са завършени.

За начало на военния парад на централния площад се счита 10:00 GMT., когато ще се чуят фанфари.

В Тържествата ще участват 14 хиляди войници от въоръжените сили. Ще участват и учители и ученици от военните академии, университети, институти и колежи на Министерството на отбраната, парашутисти, морски пехотинци и войници от вътрешните войски на Руската федерация. В парадът ще участва също така армията, който се сражава в Афганистан, участва в анти-терористична операция в Чечения, в операция за налагане на мир в Южна Осетия. Тяхната военна работа ще се отбележи с държавни награди.


Руските войници ще маршируват на централния площад с националното знаме на Руската федерация, Знамето на победата, флага на въоръжените сили,знамена участвали във Великата отечествена война, бойни знамена и други.


Около 100 единици военна техника напуска плаца днес област Khodynsky в Москва и сега се фокусира върху Тверска улица към Червения площад.


Верижни превозни машини, бронетранспортьори,транспортни хеликоптери Ми-8, четири самолета, са в готовност и ще допълнят парада. "Самолетите са около осем хиляди фута ннадморска височина на юг-запад, през Внуково Домодедово, който ще следи движението на облаците"

Парада през 2017 г.

"В последствие, в зависимост от метеорологичните условия може да се реши да се засили на авиацията група във въздуха до 10 машини, за да създаде благоприятни климатични условия по време на военнеия парад на Червения площад и други планирани тържества в Москва," - каза представител на военновъздушните сили.

снимките са на Роман Кулик : http://r-kulik.livejournal.com

related

новини 2212267265207703916

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item