stoineff

Търси женска Кане Корсо



Мъжко Кане Корсо родено на 20.05.2010г. с родословие
височина 71 см. 53 кг. окраска: тигрова

Търси партньорка с родословие, Условията са по договаряне тел: 0885 655 980




Cane Corso е едно от най - скъпите и редки кучета в света. Породата е италианска и често се свързва със сицилианската мафия. Износът от Италия в САЩ, Австрия и Канада се увеличава и вече Cane Corso често използвано куче за охрана на елитни барове, офиси и ресторанти, скъпи магазини и разбира се домове и вили.


Първото впечатление което Кане корсо оставя у нас е на огромно, страховито куче. То е сериозно и мощно,а височината му в холката е 62-70 см и тегло 45-60 кг. Здравите, релефни мускули и скелетна структура, голямата и тежка глава със стоманени челюсти вдъхват респект у всяко живо същество. Повечето са изключително здрави и рядко боледуват. Окраската е сива, черна, рижава с тигрови и бели петна.


Кане корсо спада към групата на мастифите, но има неоспорими преимущества пред тях. Това куче е значително по-подвижно, по-сухо, по-издръжливо и тъй като е развъдено по естествен път, не страда от никакви генетични заболявания, като например дисплазия, сърдечни болести и др. То притежава удивителна ловкост, стремителност и пластичност.

Движенията на кане корсо са подобни на тези на пантера. То с лекота преодолява височина до три метра, способно е да се качи на дърво или на стълба и да се промъкне незабелязано във всякаква пролука. Движенията му са характерен алюр – тръс, преминаващ в галоп.

Името на кучето идва от от латински - conors - страж, защитник,телохранител.

Кане корсо никога не да отстъпва пред опасността. Това куче мисли, преценява положението, уловавя мисълта на стопанина си, а когато е необходимо може да вземе и самостоятелно решение. Без сериозна причина няма да нападне човек, когато ви дойдат гости няма от какво да се притеснявате. Подава се на дресировка и обучение.

related

Стоки и услуги 4397388955987898642

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item