stoineff

Убиецът от Триъгълника във Велико Търново заловен


Полицаи от Областната дирекция на полицията във Велико Търново са разкрили убийството на 43-годишната жена, удушена зверски в дома си в квартал „Триъгълника” на 30 април, научи "Интервю". Жертвата е работила в съдебната система. Трупът й е открит рано сутринта в жилището на семейството.

Обвиняем като извършител и главен заподозрян е съпругът на жената. Той е арестуван вчера след обяд. Като основен мотив се посочва - ревност.

Информацията е потвърдена от местен източник.

След получен сигнал в полицейското управление вчера, около 2,20 ч., са предприети незабавни заградителни мероприятия и минути по-късно униформени полицейски служители установяват и задържат заподозрения – А. Г. на 46 години от Павликени в парка на кв. „Колю Фичето” във Велико Търново. След проведени кратки беседи с него той съдействал на служителите на реда и ги отвел в семейното жилище, находящо се в квартала, където полицаите се натъкнали на безжизненото тяло на съпругата му. Първоначално 46-годишният мъж давал неясни и противоречиви обяснения. При извършения първоначален оглед са установени следи от насилие върху тялото. Същото е изпратено във великотърновската болница за аутопсия. Резултатите от нея показали, че смъртта е настъпила от удушаване. В хода на разследването са проведени множество разпити на свидетели, назначени са необходимите експертизи. В резултат на извършените действия по разследването и проведените оперативно издирвателни мероприятия от дежурен прокурор при Великотърновска окръжна прокуратура, разследващи полицаи и служители от РУП- Велико Търново, като извършител на престъплението е установен съпругът на убитата. Вчера А.Г. е привлечен в качеството на обвиняем, направил е пълни самопризнания по случая. Задържан е за срок до 72 часа.



related

новини 993284265185784495

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item