stoineff

Земетресение в Перник



В 3. 00 ч. тази сутрин земетресение разлюля Перник. Епицентърът е бил точно тук. Земетресението е с магнитут 5.96. по Рихтер и е с дълбочина 10 км., с множество вторични по - леки трусове.В момента се усети нов трус. Хората са по улиците. Има нападали мазилки и мебели. Къща в Рудничар има сериозни разрушения. Хората са извън къщите. По пътят Перник - Земен обстановката е спокойна.

По непотвърдена информация се е срутила част охладителната кула на ТЕЦ Република. Има срутени комини в пернишкото село Дивотино. Избил е и водопровод.

По улиците има хора от Перник до Радомир. В момента пиша от Земен след като евакуирах семейството си. Обстановката е сравнително спокойна. Много хора дори не са усетили трусовете. Други вече се прибират в къщите си.

В София кв. Младост земетресението е усетено сравнително слабо.

В кв. Тева Перник повечето от хората бяха излезли пред блоковете. Бензиностанциите са натоварени опашка има на Лукойл Радомир, ако зареждате спирайте на други по - спокойни.

Хората не са подготвени за евентуално бедствие и се струпват около блоковете, използват асансьори вместо стълби и освен паниката и страха се вижда сериозна липса на знания за евакуация при подобни бедствия.

related

новини 6444607665071184753

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item