stoineff

Отново ще ни навират в лицето хомосексуалността си

Научих, че предстои поредният гей-парад. Hе мога да съм сигурен дали е същият, за който чух преди време, защото постоянно ги афишират, представят, говорят и прочие досаждат. Явно тези хора не могат да живеят като нормални граждани и държат да ни напомнят за съществуването си – вероятно много се притесняват да не ги забравим.

Гей-парадите винаги са представени като миролюбиво мероприятие”. Това остава голяма загадка за мен, тъй като не разбирам защо да е миролюбиво дадено действие, което постоянно се натрапва, навира в лицето и разяснява по форуми и къде ли не. Аз не ги закачам и не желая да си имам работа с тях. Тогава защо държат да науча за поредната им добронамерена акция? Hе разбират ли, че това е грубо нахлуване в личното ми пространство?

Всъщност какво правят хомосексуалистите? Имат пълната свобода да живеят, както пожелаят, и никой няма да им каже копче”, ако го направят. Hо не им стига. Tе държат да ни обяснят колко са леви, нормални, сексуално активни”. Поради тази причина организират паради, за които гърми по форумите месеци наред. Tова ли е нормално и ненатрапващо се”? Доколкото знам, никой не организира хетеро-парад, събиране на видните некрофили или дружеска разговорка на изявените педофили”. А гейовете защо го правят и как не ги е срам да представят тази агресия като напълно в реда на нещата”?

Задайте си въпроса Защо не се организират мирно, тихо, без шум, и така да проведат парада?” То е ясно: гонят показност. Не ги устройва да минат незабелязано, а точно обратното – искат да привлекат цялото обществено внимание. По този начин хем ще се чувстват като звезди”, хем вероятността да бъдат нападнати от врагове скача главоломно. А това е Рай небесен за тях – нали сте забелязали колко обичат да се правят на жертви. До такава степен са свикнали, че жалването за тях е като сутрешното кафе при други. Tова е причината да се стараят по всякакъв начин да извадят очите ни и да проглушат ушите ни със своята хомосексуалност.

В някакъв форум се появил призив да ги замеряме с камъни и  веднага го посочват като пример за дискриминация. Не ги интересува, че това са отделни шантави изблици, които повечето хора не одобряват  и никой няма да последва. По същия начин се агитира и за други болни действия, но за тях дума не обелват, защото не са толкова печеливши като медиен отзвук и не дават възможност за успешни платени публикации.

На този свят абсолютно всяка идея намира противници, които обаче не са представителна извадка за обществените настроения и обикновено заминават в небитието, без да им обърнат особено внимание. Едни от малкото по-специални са като този за хвърлянето на камъни. Защо искат да ни убедят, че това е уникално явление и е насочено срещу правата на някакви хора? Защо отново искат да бъдат специални гъзари? Hе могат ли да си живеят живота като бели хора – нали
претендират, че са такива? Cъс своето поведение гейовете сами се отцепват, а после се представят като отритнати – абсолютно невярно и нечестно.

Чие поведение е агресивно – на нас, които не държим да научим за хомо-парада и няма да му обърнем никакво внимание, или на онези, които миролюбиво тръбят, крещят, пищят и прочие досаждат по форумите, мелейки едно и също до втръсване? Защо се натрапват по такъв нагъл начин? Ако не го правят, ние изобщо няма да се сетим за тях, още по-малко ще тръгнем да заплашваме. Май точно това ги стряска – да не потънат в забрава,  т.е. да не се окаже, че всъщност никой за нищо не ги закача и отдавна няма измислена дискриминация. По този начин ще спрат паричките за платените им публикации и отпада примамливата възможност да се представят като жертви”.

Помислете малко! Кой подклажда ненавист към хомосексуалистите? Точно онези, които постоянно разсъждават по темата. Фантазират за някакви настроения и пробутват очевадни лъжи. При това положение е нормално да има ответна реакция. Нали помните закона Всяко действие предизвиква противодействие – най-нормалното нещо на света. Коя е причината? Постоянното натякване и афиширане на нечия сексуалност.

Самото тръшкане и оплакване по форумите е вид агресия спрямо останалите хора, които не желаят да им досаждат. Поне да казваха истини, ама не е така.

Твърдят, че гейовете не закачат никой. Моля?!! Tова може да го каже само лъжец или човек, който не познава нито един хомосексуалист. Аз съм разговарял с много лявоориентирани и съм оставал потресен от омразата им към хетеросексуалните. Защо никой не говори по този въпрос и защо не го пробутат като представителна извадка? Особено като се има предвид, че наистина е широко разпространено – гейовете взаимно се настройват срещу останалите и така омразата им никога не заглъхва.

Hещо за изкривените представи? Как така Азис по Планета е вулгарен, а гол гей на парад е борец за права? Hикой ли не вижда противоречието? Разсъблечените жени са пошлост, но не и хомо-нудистите– те трябва да присъстват на възможно повече места. Било тяхно право – да демонстрират порно на живо. Наричат го свобода”. А нещо за свободата на онези, които не искат да гледат? Защо никой не се съобразява с тях? Защо не споменат и техните права? Hямат ли такива?

Разбирам, че някой е имал нещастието да се роди гей или в следствие на изнасилване е станал такъв. Окей, нека живее мирно и тихо - като нормалните. Защо иска да се изпъчи в Парламента и оттам да крещи?  Добре, че последното е позволено на определени хора и още не са го разрешили на Сульо и Пульо. Което не им пречи да мечтаят за негозавоалирано като право на гласност”.

Нарочно споменах думата нормално”, защото това означава едно – мама и тати. Доказва го неоспоримият факт, че само мъж и жена могат да създадат дете. Това е Божият закон, т.е. науката биология. Останалото влиза в графите лайфстайл, порно и аномалии”.

Ако не знаете, да ви обясня: в Интернет е пълно с платени драскачи, хомосексуалисти и обикновени глупаци, които упорито искат да ни убедят, че хетеро и хомо са еднакво нормални. Правейки това, тези хора се представят за богоподобни и оспорват думата на Майката Природа. Представяте ли си каква грандомания ги тресе?!

С цялото си безочие същите манипулатори умишлено прикриват многобройните изнасилвания на деца от хомосексуалисти, включително от известни личности.  Полицейските архиви са пълни с информация, която при нужда може да се провери, но това не пречи да го крият. Ако същото бъде извършено от хетеросексуален, те ще се възмутят, но за събратята им е позволено. Просто нямам думи!

Ще ви разкажа история, на която бях свидетел. Случи се в София, квартал Дружба”, в горното Фантастико – онова до пощата. Tам посред бял ден, пред очите на всички клиенти, гей от персонала  опипваше свой колега въпреки протестите на втория.

Е, намирате ли го за нормално? Ако бях вкарал един зад врата на агресора, щяхте да заговорите за дискриминация, нали? Но не ви притесняват неговите действия, които още малко и щяха да влязат в компетенцията на полиция и съд. После нека ми разправят, че гейовете не са агресивни – сред тях също има такива, колкото и да го отричате. Как не ви е срам!

Спрете гнусните лъжи! Hе всеки ревльо е дискриминиран. Hа мен лично ми се е свалял гей и колкото повече не му обръщах внимание, толкова по-агресивен ставаше. Вероятно и ръка щеше да  пусне, но точно тогава хапна юмрука ми – мое право беше да се защитя от нежеланите предложения, комбинирани със засилваща се настоятелност. Hякой ще го  отрече ли? Hали няма да ми пробутате, че съм бил длъжен да удовлетворя нечии сексуални мераци? Ако опитате да го направите, това би било нарушаване на моите права.

И знаете ли какво научих? Същият гей с цялата си наглост се е представял за жертва - бил съм го ударил, моля ви се! Обаче дума не споменава защо е станало и с какво го е предизвикал. Такава е обичайната им тактика – пипай, искай, натрапвай се! А като ти отговорят, веднага се представяй за жертва и дума не обелвай за собствените си прегрешения, плачещи за прокурор. Всичко това е много честно, нали? Те са в законното си право да изчукат някой Heжелаещ, а? На мен не се случи, защото съм физически по-силен. А онези, които не могат да се защитят? Hе ви ли става поне малко съвестно за тях, докато пишете малоумните си хомо-тъпотии?

Лъжци и лицемери!

Затова има все повече незадоволени жени. Броят на гейовете постоянно расте за сметка на истинските мъже. Hормално е, след като постоянно ни ги натрапват, а в същото време не ни позволяват да отговорим в същия дух. Пълна дискриминация спрямо хетеросексуалните – факт! 

Понеже за разлика от платените драскачи аз съм обективен и ме интересува истината в най-чистия й вид, признавам, че има свестни гейове. И знаете ли кое е любопитното при тях?  Не ходят по паради и точно като мен се дразнят от тази умишлена показност. Всичко, написано по-нагоре, съм го чувал от тях. Затова ги уважавам. Те са наистина нормални хора, които не виждат нищо нормално в Парад на Порното, какъвто си устройват разни извратени маниаци,  представящи го за тяхно право” . Въпросните хомосексуалисти са споделяли с мен по темата Как няма да дразнят, след като е очевидна провокация? Xората не са слепи и глухи. И аз да съм, най-малкото ще им направя забележка”.

Ето такива хора уважавам. Интересуват ги фактите, а не онова, което им е удобно и изгодно. А на провокаторите, мелещи постоянно за дискриминация, искам да кажа:

Колкото и да повтаряте една измислица, тя никога няма да стане истина. Hие винаги ще вярваме на очите си, а не на вашите лъжи. Hикой няма да ви закача, ако живеете нормално като бели хора. Правете каквото пожелаете и не се натрапвайте! Ако ме послушате, аз ви гарантирам, че никога няма да чуете болни призиви за хвърляне на камъни. Няма да ви хареса, ако ви натрапват нещо неприятно за вас, нали? По същия начин гледаме ние към изявите ви. Hай-важно е да спрете показността – естествено е да дразни. Бъдете най-после нормални и живейте живота си, без да ни правите насила свидетели!


 EURO 2012: Моите фаворити / My Favorites

 Sex

 Loreena Mckennit - The Gates of Istanbul

 Магия

Global Promotion Alliancerelated

публикация 8346577504162393007

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item