stoineff

Glen Canyon Виртуална разходка



Каменните мостове на Каньона

Причудливите каменни мостове са една малка част от величието на каньона. Това, което можете да видите там е наистина грандиозно и впечатляващо.



Язовир

На 15 октомври 1956 г., е първият взрив, който поставя основите за изграждането на язовир "Glen Canyon". Преди тази дата и преди построяването на това съоръжение за преминаването от едната страна на Глен Каньон до другата е било нужно да се изминат почти 200 мили над 500 километра.

Колорадо

Glen Canyon е каньон, който се намира в югоизточната и южната централна Юта и Северозападна Аризона в рамките на Vermilion Cliff. Той е издълбан от река Колорадо .


В районите, които виждате са открити находки от много древни хора, които са живеели в пещерите образувани от реката. Разкопките и изследваният започват след строежа на язовира през 1956 г.

Колорадо, Глен Каньон

Обхващащ 1.2 милиона акра в сърцето на региона Колорадо плато, Глен Каньон предлага уникална комбинация от вода и пустинни условия, включително пресечена каньони, плата и други нерешени физиографски функции.


Колорадо


За да видите още красиви места по света вижте тук

related

туризъм 1954340286446364109

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item