stoineff

Катастрофа край Шивачево

Установена е самоличността и четвъртата жертва на катастрофата край Шивачево, съобщиха от ОД на МВР - Сливен. Загиналият е момче на 17 години от София.

Четирима души загинаха при тежка катастрофа на пътя Бургас - София край град Шивачево. По първоначални данни висока скорост и неправилно изпреварване за причините за трагедията. На 2 юни в 13.50 часа на главен път София - Бургас в близост до пазара на „Караасанската чешма”, южно от град Шивачево, община Твърдица, лек автомобил „Мерцедес” G-500 със софийска регистрация, пътуващ от Бургас за София, изпреварва, неизвестен автомобил, от дясната страна, по банкета. От високата скорост водачът губи контрол над автомобила, пресича насрещната пътна лента и се удря в крайпътно дърво, вляво по посока на движението. След силния удар автомобилът се запалва и в него изгарят четиримата пътници.

Трима са установени по документите намерени в тях, а четвъртия беше с неустановена самоличност. Автомобилът е шофиран от мъж на 32 години, негови спътница са мъже на 28 и 34 години, всички от София. По случая е назначена съдебномедицинска експертиза. Води се разследване за причините, довели до катастрофата.

related

при ПТП 6888403697773010968

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item