stoineff

Задницата на Опела на бай Спиро от Русе


Видяхте ли задницата на Опела на Спиро? Там бил пък изрисуван задника на Бат Бойко. Русенския гербаджия всяка сутрин услужливо почиствал саждите от ауспуха на любимата си кола и милвал, и целувал задницата на возилото с умиление. Спиро много се притеснявал обаче, да не го чукнат отзад на някой светофар и да размажат задните части. 

Младият художник ( не е Спиро един негов приятел - не му помня името), след изпълнението на първата поръчка, се е заел да рисува лика на Искра Фидосова - върху каросерията на "Татра".

За Цецка Цачева пък поръчали от цирк "Глобус", да бъде изрисуван лика и върху караваната на "голямата косматка" - една от пиковите атракции на цирка.

Най - интересна се оказа поръчката  за портрет на Дянков тя е директно от  БНБ.  Идеята е да бъде изрисуван върху стените на трезора, като "чистач на сейф" - пък и да остане нещичко, след като си тръгне от властта.

related

оПозиции 8754883299967847712

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item