stoineff

Адриан е името на убиецът на Николай ЙордановПолицията е разкрила убийството на 22-годишния Николай Йорданов от София, който изчезна на 14 юни. Това каза на пресконференция министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Заподозрян за извършването на престъплението е 31-годишен мъж, чието първо име е Адриан, той е от град Мизия.

Той е бил задържан от полицията на 29 юни вечерта и е направил пълни самопризнания. Мотивът за престъплението е финансов. Жертвата се е ползвала с изключително доверие и добро име сред приятелите и колегите си, каза министърът.

Николай Йорданов е открит убит и разчленен край Враца, предаде БТА, позовавайки се на източници в МВР.

Трупът е намерен край Враца и според първоначални данни е разчленен. Младежът изчезна на 14 юни заедно със служебен хладилен автобус и бе обявен за издирване. Момчето е било видяно за последно да зарежда магазин в столичния квартал "Овча Купел.

За голямо съжаление имаме един тежък криминален случай, но най-важното е тези случаи да бъдат разкривани
, посочи Цветанов.

Николай е водил съвсем нормален живот, водил е коректни отношения със своя работодател, семейството и приятелката си. Момчето се ползва с много голям авторитет и доверие сред кръга на своите приятели и приближени, допълни министърът.

Тялото е докарано в София в Съдебна медицинаи е направен ДНК анализ, които е установил 100% самоличността на Николай, а близките не са допуснати все още да го видят.

И час от интервю на 24 часа с майката на Николай:

- Не съм чувала нищо от Николай за него. Не му е приятел. Сега за първи път разбрах за този човек. Бил от някой от обектите, които Ники зареждал. Той бил в ареста в София.

- Знаете ли какъв е мотивът за убийството, говори се за една пита кашкавал?

-Този човек май е дължал пари на Николай за кашкавал и синът ми отишъл да си ги иска. Не знам със сигурност мотивите.

related

новини 3788256074976320936

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item