stoineff

Адриан е името на убиецът на Николай Йорданов



Полицията е разкрила убийството на 22-годишния Николай Йорданов от София, който изчезна на 14 юни. Това каза на пресконференция министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Заподозрян за извършването на престъплението е 31-годишен мъж, чието първо име е Адриан, той е от град Мизия.

Той е бил задържан от полицията на 29 юни вечерта и е направил пълни самопризнания. Мотивът за престъплението е финансов. Жертвата се е ползвала с изключително доверие и добро име сред приятелите и колегите си, каза министърът.

Николай Йорданов е открит убит и разчленен край Враца, предаде БТА, позовавайки се на източници в МВР.

Трупът е намерен край Враца и според първоначални данни е разчленен. Младежът изчезна на 14 юни заедно със служебен хладилен автобус и бе обявен за издирване. Момчето е било видяно за последно да зарежда магазин в столичния квартал "Овча Купел.

За голямо съжаление имаме един тежък криминален случай, но най-важното е тези случаи да бъдат разкривани
, посочи Цветанов.

Николай е водил съвсем нормален живот, водил е коректни отношения със своя работодател, семейството и приятелката си. Момчето се ползва с много голям авторитет и доверие сред кръга на своите приятели и приближени, допълни министърът.

Тялото е докарано в София в Съдебна медицинаи е направен ДНК анализ, които е установил 100% самоличността на Николай, а близките не са допуснати все още да го видят.

И час от интервю на 24 часа с майката на Николай:

- Не съм чувала нищо от Николай за него. Не му е приятел. Сега за първи път разбрах за този човек. Бил от някой от обектите, които Ники зареждал. Той бил в ареста в София.

- Знаете ли какъв е мотивът за убийството, говори се за една пита кашкавал?

-Този човек май е дължал пари на Николай за кашкавал и синът ми отишъл да си ги иска. Не знам със сигурност мотивите.

related

новини 3788256074976320936

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item