stoineff

Камикадзето Махди Гезали е живял в Равда


Махди Гезали е живял в Равда. Опитал се е да наеме кола, но не са му позволили да вземе заради съмнителната шофьорска книжка. Той е предплатил в Поморие, но парите за колата под наем са му върнати. Той не е показал агресия. Говорил е на английски. До летището в Бургас е стигнал с такси.

В предаването „Денят започва” по БНТ Бургас Калина Чапкънова окръжен прокурор на Бургас каза: „Имаме доказателства. Има разпитан свидетел, който дава много добър словесен портрет на лицето, което беше заснето от охранителните камери на летището в Бургас, което се е самовзривило. Свидетелят е лице, което е собственик на фирма, която дава автомобили под наем в гр. Поморие. Лицето е направило опит да наеме такъв автомобил, комуникирало е със собственика на тази фирма. По негови данни лицето е комуникирало на английски език със специфичен акцент и е поискало автомобил само за един ден. До сделка не се е стигнало, тъй като документът за шофиране е усъмнил собственика на фирмата, че може би не е истински и това е бил поводът той да откаже да му предостави автомобил”, каза Чапкънова. Описанието на свидетеля е, че лицето е било с къса коса, а на документа е било с дълга, допълни тя. „Терористът-камикадзе е дошъл на летище Бургас с таксиметров превоз. Установен е шофьорът, който го е превозил”, посочи още тя.

related

новини 3363304841321733792

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item