stoineff

23 фалшиви дипломи са изготвени в Ловеч

ловеч фалшиви дипломи
23 фалшиви дипломи са изготвени в Ловеч

Ловеч. Представител на ръководството на колеж в Ловеч е изготвил 23 дипломи за висше образование с неверни данни, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Ловеч.

Вчера за времето от 8.30 часа до 17.00 ч. е проведена акция в колеж в Ловеч за това, че през периода м. януари - февруари 2012 г., при условията на продължавано престъпление,
длъжностно лице от ръководството на колежа, в кръга на службата си е съставило официални документи - дипломи за завършено висше образование 23 на брой.


В тях са удостоверени неверни обстоятелства, че лицата са завършили висше образование - степен професионален бакалавър. С определение на Ловешкия районен съд беше извършено претърсване и изземване от служебните помещения на учебното заведение, при което се иззеха: дипломи, дипломни работи, студентски досиета, главни книги, академични справки, протоколи за проведени изпити, учебни планове и други документи.

Разпитано е длъжностно лице пред съдия при ловешкия съд. Образувано е досъдебно производство.

related

България 7140792236276498778

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item