stoineff

Момиче почина слад падане от високите етажи на бл. № 8 в Студентски град

бл. №8 в Студентски град


20-годишно момиче загина на място след падане от висок етаж на блок в Студентски град в столицата.

Инцидентът е станал в късния следобед днес зад блок номер 8 на Студентски град. Момичето е втори курс студентка в Софийски университет "Свети Климент Охридски". Тя е турска гражданка.


Семейството на момичето съобщи пред агенция БГНЕС, че са пристигнали от Кърджали, но все още не знаят какво точно се е случило.

Студенти, които живеят в същото общежитие, които са предимно чужденци от Испания, Русия, Гърция, Турция, обясниха, че не са чули викове или шум от борба от стаята на момичето преди инцидента. Те са чули шума от падащото тяло и са повикали полиция.

На място екипи на Седмо районно полицейско управление и Столичната дирекция на полицията не пожелаха да коментират случилото се.

Две са версиите, по които полицията работи – едната е, че става въпрос за самоубийство, а другата за убийство, т.е. 20-годишното момиче е било бутнато от свой познат от терасата на етажа, на който живее.

related

новини 4523973168378449519

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item