stoineff

Адето от Брезник с мярка за неотклонение „задържане под стража”



Перник. Брезнишкият районен съд определи „задържане под стража” на обвинения за опит за кражба А.И. /28г./ с прякор Адето. Преди два дни, на ул. „Георги Бунджулов” в Брезник, автопатрул забелязал разбита входна врата на магазин за хранителни стоки.



Когато влезли вътре, полицаите се натъкнали на маскиран, който оказал яростна съпротива при задържането. А.И. е задържан многократно в полицията, регистриран е за разпространение на наркотици, изнудване и рекет, хулигански прояви, кражби, грабеж и управление на автомобил с концентрация на алкохол в кръвта над 1,2 промила. На 1 март миналата година е попаднал в полицейския капан за грабеж в радомирското с. Друган.

Заедно с още трима, нанесли побой на 64-годишен мъж и му отнели 3000 евро и мобилен телефон. Тогава Районния съд в Радомир му определил мярка за неотклонение „Парична гаранция”. Работата по започнатото досъдебно производство продължава.

related

новини 3313386169101556903

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item