stoineff

Изгоря автомобил в Ахелой



Поморие. Лек автомобил е напълно изгорял при пожар в Ахелой, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас. Вчера около 06.00 ч. в Районно управление "Полиция" - Поморие, е получено съобщение за горящ лек автомобил "Фолксваген бора", със софийска регистрация.



Колата била паркиран в Ахелой до к-с "Марина Кейп", на около 20 м от централния вход на комплекса. Установено е, че автомобилът е ползван от 25-годишен мъж от Самоков, работещ като касиер в увеселителен парк в Слънчев бряг, който паркирал автомобила след работа около 05.00 ч. вчера пред "Марина Кейп", където е настанен. Половин час по-късно, портиерът на комплекса сигнализирал, че автомобилът гори, но до пристигането на противопожарния екип, автомобила напълно изгорял. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на установяване от служители на Районно управление "Полиция" - Поморие.

related

криминални 4523092237788215761

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item