stoineff

Няколко практични идеи за антрето



Всеки, който влезе във вашият дом, вижда първо антрето. То трябва да изглежда добре, да е подредено и организирано. С него посрещате вашите гости, а те добиват впечатление за вашия начин на живот.
Направете правилна декорация!

Хубаво е, едната от стените в антрето, след ремонт да бъде различна от другите и да се откроява. Опитайте да я направите с различен тапет или с друг цвят, който да е по-ярък от останалите. Черните и белите стени се замърсяват много лесно, за това не са за предпочитане. Ако не искате да имате различни стени, тогава можете да направите друго – поставете на пода цветен килим или пътека, която да изпъква на фона им. Имайте предвид, че килимът или пътеката трябва да са по-масивни и стабилно закрепени за пода, за да не се движат. В Антрето, както и във всяко друго помещение на дома, акцентите са от голямо значение. Окачете снимки по стените или поставете някоя ваза в ъгъла, по този начин ще персонализирате помещението.

Оставете място, което да служи за ежедневно използваните от вас вещи.
За да премахнете безпорядъка от антрето, или поне да го засенчите – използвайте скамейка. Под нея можете да вкарате кутии, кошници и т.н, в които да прибирате различни вещи.
До вратата е идеалното място за поставяне на една малка масичка, върху която да си оставяте телефона и ключовете, когато се прибирате вкъщи. Върху нея можете да поставите за постоянно една ваза с цветя или снимка.

Тези от вас, които често си губят ключовете, могат да си поставят закачалка за ключове на стената. Тя няма да заема почти никакво място, ще изглежда добре и ще се използва често.
Добре е да имате и шкаф за обувки в коридора, той помага най-вече, ако в жилището живеят повече хора. Не се налага обувките да се оставят на пода, по този начин се спестява много място.
Подходящото осветление е много важно.
В повечето случаи, хората не обръщат голямо внимание на светлината в антрето, и то остава мрачно, а осветлението в него е важно. Използвайте естествена светлина, ако имате възможност! Можете да поставите огледала на различни места, които да отразяват светлината, а същевременно и да създават илюзията за по-просторно помещение. Добро решение е, да поставите и спотове или аплици, които придават допълнителен стил и уют.
Ако мебелите ви са по-модерни и направени от MDF, тогава ще можете да ги боядисвате през известно време, защото тези строителни материали позволяват това.
Обувките можете да поберете и в специален стенен шкаф с повече отделения, можете да поставите етикети за всеки член от семейството, така всичко ще е подредено и всички ще знаят къде са техните обувки.

Една тясна конзола, може да ви осигури още допълнително място за вашите вещи, а и същевременно няма да пречи на входа, когато някой влиза или излиза. На нея може да има поставка за бележки, където да оставяте съобщения, също така и място за закачване на ключове. Освен това има възможност и за закачалка за дрехи.


related

Стоки и услуги 8110852970563342969

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item