stoineff

Знаете ли как да стартирате онлайн бизнес ? (press release)

Прессъобщение (press release)

Във връзка нарастващите темпове на онлайн търговията и непрекъснатият растеж на продажбите онлайн - „Интервю” ще ви представи един млад български предприемач собственик на виртуалния МОЛ - Cento.bg


Той ще отговори на въпроси свързани с трудностите при отркриване на онлайн магазини, разходите за онлайн реклама и маркетинг, връзките между офлайн и онлайн бизнеса, нуждатата от онлайн представяне на бизнеса и много други свързани с увеличаване на приходите ви с минимум разходи.

Очаквайте скоро интервюто с Теодоси Досев – управител на cento.bg и разберете, как можете да представите бизнеса, или услугата си онлайн напълно безплатно, или срещу скромна сума месечен абонамент – невероятно но факт.

Зареден с много креативни идеи и позитивизиъм, г-н Досев ще извади на светло някои от митовете и заблудите, които се явяват основна пречка на доброто представяне на българският бизнес онлайн, както и решенията за средния и малък бизнес за увеличаване на аудиторията и клиентелата.

Следете развитието и организираните съвместни семинари във Фейсбук 

               Виж  тук  PDF

related

Онлайн бизнес 559946474892997022

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item