stoineff

Иво Маринов e полицая застрелял Ивелина Славчева в Ловеч

Иво Маринов
Убиецът полицяй от Ловеч - Иво Маринов


Полицаят от охранителната полиция на Пето РПУ в Ловеч Иво Маринов,

 на 33-години, е прострелял с пет куршума 25-годишната Ивелина Славчева  от с. Брестово, с личния си пистолет "Макаров"съобщи комисар Георги Иванов - директор на Областна дирекция "Полиция" в Ловеч.


Маринов е извършил убийство превъзбуден от несподелена любов и разминаване на интересите им. Двамата са се познавали от социалната мрежа и са контактували главно по телефона и със СМС - и. Смъртта на момичето е настъпила веднага.

Трупът на Ивелина е намерен на предната лява седалка на автомобила й. Когато тя излязла със свои приятел и приятелка от дискотеката и влязла в автомобила си, Иво Маринов започнал да стреля по нея, след което избягал.

По-късно бил заловен в района на Ловеч.

Сигналът за инцидента бил подаден на телефон 112 от служители на полицията, които били в близост до инцидента.

На мястото са открити патрон от пистолет "Макаров" - 9 мм, както и 6 гилзи, като пет от тях са попаднали в тялото.

Комисар Иванов уточни, че намереното оръжие е било заредено с нов пълнител.

Иво Маринов е служител на полицията от 11 години. Първоначално е бил в КАТ, а след това го преместили в "Охранителна полиция" - Ловеч, на вътрешните постове.

Убитата Ивелина
Ивелина Славчева


Директорът го описва като тих, затворен в себе си, нерешителен, нямал приятели сред колегите си. До момента не е бил наказван.

Иво Марино е задържан за 72 часа с обвинение за извършване на умишлено убийство, като при задържането си не е оказал никаква съпротива и е направил самопризнания. При задържането на Маринов е установено, че той не е употребил алкохол. По случая е образувано досъдебно производство.
Днес ще бъде погребението на Ивелина Славчева в Ловеч.

Според психолозите на МВР Иво Славчев е имал сериозни сексуални проблеми и проблеми с жените, които все го "отбягвали" и "лъжели" - „Убих я от ревност. Всичките ми проблеми в живота са заради жени”, това са самопризнания на Маринов пред психолозите.

Интервю припомня, че това е второто убийство извършено от полицай след като Михаил Мешански уби Мария Златанова в Слънчев Бряг в началото на септември.

related

криминални 8870688190471218126

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item