stoineff

Измамник задържан в град Рила

Рила
Град Рила


Участник в осъществяването на телефонна измама е задържан от полицаи от град Рила, съобщиха от Областната дирекция на МВР.


Жертвата е сигнализирала полицията, след като предала на неизвестно лице 1500 лв. и златния си пръстен.

Преди това около един час 67-годишната жена е държана на отворен телефон. Било й съобщено, че дъщеря й е задържана заради причинена катастрофа с пострадало е дете, а парите са нужни като гаранция за освобождаване на причинителката на произшествието от ареста.

Поисканата от нея сума била 1800 лв. Възрастната жена събрала 1500 лв., последвали уговорки за срещата, подробности за разпознаване и предаване на парите на непознат мъж, който пристигнал с автомобил БМВ.

При получаването на сигнала полицаите предприели незабавни действия по издирването на измамника. Жертвата си спомняла части от регистрационния номер на автомобила, като в крайна сметка час по-късно автомобилът е спрян на главния път, парите и пръстенът са открити у водача - Б.Б./43 г./, от София.

Той е задържан в полицейския арест в гр.Рила за 24 часа.

Работата по случая продължава, установява се съпричастността на задържания и към други противозаконни деяния, както и негови съучастници в измамата, допълниха от полицията.

related

България 4685322439319542474

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item