stoineff

Pussy riot запалиха портрет на Путин

Pussy riot
Pussy riot запалиха снимка на Путин


Момичетата, които предисвикаха дискусии из цял свят с пънк протеста си срещу Путин и властта в Русия Pussy riot пуснаха нов видеоклип, в който изгарят снимка - портрет на президента Владимир Путин.


Във Видеото се вижда как по фасадата на изоставена сграда три от изпълнителките се спускат с въжета, а заедно с тях се спуска и огромен плакат на жена, която свири на китара символизираща пънк бандата, а под нея три снимки на Путин и Лукашенко.

"Ние се борим за правото да пеем, да мислим, да критикуваме. Да бъдем музиканти и творци, готови на всичко, за да променят своята страна, независимо от рисковете. Ние ще продължим музикалната си битка в Русия, която се управлява от един зъл човек"



изгориха снимката на Путин

Надежда Толоконникова,Екатерина Самуцевич Мария Альохиная, са осъдени на по две години затвор заради протеста срещу Путин, който разбуни обществеността заради това, че беше извършен в православен храм в Москва.



В България много хора подкрепиха пънкарките, като дори в една от кампаниите главите на войниците от паметника на съветската армия осъмнаха с качулки.









related

оПозиции 2694895585019950090

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item