stoineff

Иракски гражданин арестуван за убийството на Полина Вълкова

Арест
Полицията задържа иракчанин за убийство на българка

Задържан е иракски гражданин, заподозрян в убийството на 30-годишната Полина Вълкова в столичния квартал "Хаджи Димитър”, съобщиха от пресцентъра на МВР.


26-годишният иракски гражданин М.Н. е заподозрян в убийството на 30-годишната Полина в столичния квартал. Той е пребивавал в България със статут на кандидат-бежанец и живеел с жертвата на семейни начала. Повдигнато му е обвинение по чл.115 от НК и след доклад на материалите в Софийска градска прокуратура му е наложена мярка „Задържане под стража” за срок от 72 часа.

Сигналът за инцидента е подаден в Пето РПУ вчера. Тялото на жената е било намерено от майка й, с която са живели заедно. На мястото веднага са изпратени екипи на Пето РПУ, които първоначално са се усъмнили дали става въпрос за убийство. След оглед на полицаите и специалистите се установява, че жената е била удушена. Към момента няма информация за това каква е причината за убийството.

Убитата жена е живяла на семейни начала с иракски гражданин, който продава дюнери в столицата.
Вчера мъжът е задържан от полицията и е разпитван няколко часа. Към момента той категорично отказва да признае, че е извършителят. Той обяснил пред полицаите, че вчера сутринта е излязъл за работа, целунал жена си, след което повече не я е виждал. Разбрал е за случилото се от полицията и от роднините си. Към момента иракчанинът е единственият заподозрян.
Столичната полиция издирва още хора, които биха имали нещо общо с този инцидент.

related

криминални 905864033066512793

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item