stoineff

17 годишен уби майка си

Джейк САЩ

17-годишният Джейк Еванс покърти САЩ. Младежът застреля майка си и 15-годишната си сестра в дома им в Аледо, щата Тексас, а след това се обади на спешния телефон 911 за един спокоен разговор с диспечера.

„Всъщност не им бях много ядосан. Просто така се случи, убиваше ми се...Случвало се е да мисля за убийството им преди“, разказал Еванс.„Казах на сестра ми, че мама я вика. Тя беше в стаята си и аз я застрелях. Падна по стълбите и стрелях в нея още веднъж. След това отидох на долния етаж и застрелях и майка ми, може би 3 или 4 пъти“, разказал случилото се младежът.По думите му искал всичко да стане много бързо и да не усетят болка, но нещата не се развили точно така. „Няма да забравя сестра ми – слизаше по стълбите и пищеше, а аз ѝ обясних, че съжалявам, но не трябва да се дърпа, защото така или иначе ще го направя... Но тя продължи да пищи“, продължава историята си с диспечера Еванс.„Аз съм доста... предполагам... зъл“, обяснил още младият убиец.

„По принцип не харесвам поведението на хората. Те са... груби един с друг и такива неща“, казал още той.Освен това Джейк имал опасения, че бъдещи спомени за убийствата може да го притесняват и попитал диспечера дали знае за медикамент, който би могъл да е от полза.„Много съм загрижен за неща като кошмари и подобни... Не искам да съм параноичен, но това е... уау! Имам предвид – никога не съм харесвал и не съм правил нещо насилствено през целия си живот“, заявил още 17-годишният.

В крайна сметка Джейк Еванс бил задържан 25 минути на телефона от диспечера, докато пристигне полиция.Той е арестуван и вече му е повдигнато обвинение за умишлено убийство.Майката на убиеца е била учител до пенсионирането си през 2004 г., а бащата се занимава с частен бизнес. По време на касапницата е бил извън града по работа.В семейството има още две дъщери, които не са били в къщата в този момент. Една от тях е трябвало да пристигне от колежа през този уикенд.

related

Свят 4466084793498634027

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item