stoineff

Най-свестният участник в Биг Брадър

Love Story

В никакъв случай не съм фен на Къци Вапцаров. Дразни ме още от времето, когато водеше “Невада”. Сега обаче мога да кажа той определено е най-свестният в Биг Брадър. Обвиниха го за играене на роли. Не знам какво имат предвид. Вероятно се дължи на българската склонност да прехвърляш на другите онова, което важи за теб самия.

Ако беше вярно, нямаше да стане скандалът за цигарите. Защо да бучиш по такава наболяла тема и ще дразниш “струната”, способна да изкара от равновесие голяма част от пушачите, щом си решил да се слагаш с преструвки? Hяма логика. Всеки друг може да бъде обвинен в пробутване на роли /при някои е очебийно/, но не и Къци.

Този човек се различава от всички останали участници. Няма преиграването на Бони и Мариана Попова. Първата веднага подхвана “циганската тема”, разчитайки на някакви дивиденти, а  втората не спря да се прави на “извънземно”, като в същото време типично по български шушука на всеки срещу всеки.

Не виждам надувките на певеца /не му помня името - за разлика от онези, които “не гледат Биг Брадър”. Май беше Юлиян/, преливащи в арогантност и ехидни, завоалирани обиди. Липсва селянията на Иван Ласкин, известен с пиянските си изпълнения - много бързо сам потвърди, че е напълно заслужено. Няма го нагаждачеството на Фънки, който под прикритието на майтапи се слага на всички – не го познавах в тази светлина. Hе виждам и дезориентацията на вечно лутащата се Златка. Не й стигнаха останалите проблеми тип “Mуха без глава”, а на всичкото отгоре Биг Брадър допълнително я прецака чрез репликите на Шекспир – нали помните, че после всички я cъжалиха, щото само за Багата мечтаела.

Къци Вапцаров е човек, който не желае да влиза в конфликти и му личи. Hе за да не изяде бухалките, а защото осъзнава колко безполезни са скандалите и интригите. Говори и разсъждава като нормален човек – направо рекорд, имайки предвид радиоактивната атмосфера в Къщата. В много ситуации дори помири враждуващи хора, туширайки назряващи скандали. При него забелязах качества, които ценя много – спокойствие, уравновесеност, склонност към човешки разговор като средтво за изглаждане на недоразумения.

Вижте противниците му!

Неандерталецът Юлиян, който газ пикае от яд, че не притежава спокойствието, разсъдливостта, а също и сплотеното семейство на Къци. Жените, които евентуално биха се застъпили за тази човекоподобна маймуна, ще е добре да се замислят дали могат да изтърпят в живота си човек, който ги третира като изтривалки, щото според него обратното било “мъж под чехъл”.

Дебелакът Фънки. От мазното му поведението тече повече олио, отколкото от шкембето. През цялото време говори за диетата, която геройски нарушава от самото си влизане, но с цялата наглост обвини Къци за високото кръвно. Уж на майтап, но погледът му говореше друго.

Малоумната Златка, която добре излъга, че не знае европейските столици, но после лъсна истинската й глупост. Това момиче не спря да обвинява Къци за всички последствия от разклатените си нерви. Припада всеки път, когато я номинират, но продължава да лъже, че не я интересува наградата. Вместо това подхвърля на Къци, че ламти за парите. Пак него обвини, че единствен е показал кураж да пише на таблото при разпределението на бюджета, но е пропуснал нейните ….. кремчета. Представяте ли си?! Xората гледат да се вмъкнат в 84лв, а тя за някакви кремчета мисли. После Къци бил егоистът. Честно ви казвам, тази девойка има нужда от придружител – сама не може да се оправя в живота, след като всичко на всичко предлага тяло, празна кратуна и купена диплома за не знам си какво незаслужено образование.

Щом такива боклуци стоят срещу него, значи явно Къци е свестен човек.

Мога да кажа, че ако участвах в Биг Брадър, бих се държал по подобен начин. С тази разлика, че вероятно вече щях да съм изгонен заради побой над Юлиян – не се търпи такова животно.
Никога няма да бъда като теб!

Amaranthe – Amaranthine

Пример за блог-изнудване

Self Control

Други сайтове за трафик и париПари и трафик от Интернет


Global Promotion Alliance

related

money 4718279293934662033

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item