stoineff

В първо СОУ скинари пребиват ученик

ученик пребит

В столичното Първо СОУ пребиха 17-годишния Станимир на няколко метра от входа на училището в голямото междучасие. Докато ходи по улицата в гръб е нападнат от друг ученик.


В Пето районно пред разследващите органи Станимир казал, че е нападнат от скинари. Броя на хулиганите обаче не успял да посочи. Според пострадалия, с нищо не е провокирал агресията и не знае защо е бил нападнат.

Възпитаници на училището, станали свидетели на инцидента, обясниха, че нападателите били двама. Станимир, който бил пънкар, си тръгвал, когато бил нападнат от момче, описано от очевидците като скинар. Веднага след това в боя се включил още един скинар.
Видими наранявания по лицето и тялото на момчето няма, обяви директорът на училището, който също е свидетел на инцидента.

„Видях нападателите. Помолих и Миро, и тях, но те продължиха да се бият. Казах: Миро, прибирай се, момчета, ако обичате. Какво мога да кажа аз. Нищо не видях, отивах да викам полицията. Охраната остана, аз отидох да викна полицията. Охраната не можа да задържи биячите. Намеси се, да”, разказа Веселка Тепавичарова, директор на Първо СОУ.
И тийнейджърите, станали свидетели на случката, обясниха, че охраната на училището не е могла да се намеси адекватно заради ограничените си права.

По думите на директора, биячите най-вероятно също са ученици, но в друго училище. Нападението е записано от камерите на учебното заведение. Майката на Станимир разказа, че през лятото синът й се е срещал с нападателите си в парк, но вражда между тях не е имало.

related

криминални 8616462882670954988

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item