stoineff

Актове за неправилно паркиране на депутати от БСП в Кърджали


Шофьорите на два от автомобилите, придружаващи лидера на БСП Сергей Станишев при визитата му в Кърджали бяха глобени за неправилно паркиране.


 Полицаи съставиха 2 фиша по 30 лева на червения депутат Димчо Михалевски и на шофьор от партийната централа. Те бяха паркирали автомобилите си пред клуба на БСП на ул. "Булаир" в центъра на града. Без санкция се размина автомобилът, в който се вози Станишев. От полицията уточниха, че екипът на НСО има право да паркира на непозволени места при изпълнение на служебните си задължения.

В Кърджали Лидерът на БСП поднесе венец пред паметника на освободителя на Кърджали ген. Васил Делов. Станишев се срещна с част от инициативния комитет по честването на 100-годишнината от освобождението на Кърджали и с граждани.
Според Станишев се прави опит за подмяна на дневния ред като се използва случая около генералът от Балканската война.

"Казусът е чиста политика за втвърдяване на електората на една или друга политическа сила", заяви Сергей Станишев. Той поясни, че предизборно ДПС, ГЕРБ и Атака се опитват да извлекат дивиденти около ген. Делов. Лидерът на БСП каза още, че е опасно да се разиграва етническата карта и определи като спекулация предложението Кърджали да бъде преименуван на Деловград.

Източник

related

България 8141431374437291233

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item