stoineff

Борислав Енев е мъртъв - обстоятелствата около смъртта му се изясняват

Борислав Енев Варна Аксоково


Борислав Енев варненски бизнесмен е открит мъртъв в домът си на ул. “Марциана” в Аксаково.


За момента няма официално изявление от МВР, но къщата му е обградена от криминалисти - съобщи източник на "Интервю" от Варна. Борислав Енев е брокер на недвижими имоти, като е един от най - известните в бранша.


Днес в 16:06 ч. на тел. 112 е постъпил сигнал за мъж, пострадал от порязване със стъкло. На мястото са пристигнали лекари от Спешна помощ, който са заварили къщата в кръв. Според източници от Спешна помощ е липсвала част от лицето на Борислав Енев.

Според слухове се касае за убийство, като мотиви за което, имат много хора от варна и региона.

Борислав Енев

От няколко години за Енев е ясно във Варна, че има да връща големи суми на доста хора - някои от които се занимават с лихварство. Освен това фирмата, в която е съдружник „МА-БС Инвест“ ООД беше скоро във вихъра на голям скандал.

Другият съсобственик на дружеството – Славко Комитов, бе изхвърлен от него. След това той писал няколко жалби до прокуратурата и полицията. Комитов претендира, че дяловете му в дружеството са „откраднати“ - изведен е от дружеството с употребата на документи с невярно съдържание.

Една от най-фрапиращите злоупотреби е декларация по чл. 13, ал. 4, от Търговския регистър, която е подписана и заверена от нотариус Камен Костадинов през 2009 г. на базата на безсрочно пълномощно на името на съдружника на Комитов – Борислав Енев. По това време обаче Търговски регистър не е съществувал, а самата декларация, която дава възможност да се правят промени в регистъра, е сътворена от нотариуса без знанието на Комитов.

Междувременно “МА-БС” инвест” ООД се сдобива с нов член, който след това излиза от “играта”. Петьо Почев наскоро заминал за чужбина , след като разбрал, че му предстои разпит при следователя Атанас Илчев. Дружеството в момента е подарено на племенника на Борислав Енев и вече е ЕООД.

Последната новина по разследването е шокираща: от папките с делото, в което доскоро има само една графологична експертиза, са изчезнали доказателства, събрани със СРС през 2009 – 2010 г.

Така Комитов губи суми от порядъка на 600 000 евро.

Борислав Енев дължи и доста пари на други хора, като според отлично запознати – не един човек му е имал зъб.

related

криминални 1432379251110167686

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item